Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen budapesti keresztény...

Milyen budapesti keresztény gyülekezetet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Golgota, Agapé, Bpa, Baptista gyülekezet - voltatok már ezek közül valamelyikben, vagy máshol? Mik a tapasztalataitok?

Olyan közösséget keresek, ami fiatalos, erős keresztény alapokon áll, építő és befogadó, viszont nem szektás. A közeljövőben fogok Pestre költözni, és még nem jártam ezek közül egyikben sem.

Keresztények véleménye érdekelne. Előre is köszi :)

2024. máj. 25. 23:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ahogyan mondtam: maradok a bibliai útmutatásnál, mert az emberek "tapasztalásai" igen ellentmondóak.
2024. máj. 27. 18:07
 22/25 anonim ***** válasza:

21

Jézus Krisztus nélkül nem is érted az Igéjét, a Vele való közösség ad világosságot a megértéshez.

2024. máj. 27. 20:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Tudod én nem csinálok háromságistent Jézussal, nem tartom "egyenlőnek" a Mindenhatóval, mivel Ő sem tartotta magát annak! Innentől kezdve a te Jézus-imádatod a Mindenhatóval szembeni bűn.

A János 17:3-ban Jézus tökéletesen összefoglalja a lényeget és kizárja a háromság gondolatát! Vajon mivel? 😉

2024. máj. 27. 21:41
 24/25 anonim ***** válasza:
76%
23#-as válaszoló. Te nem is a kerdésre válaszolsz. Leírhattad volna, hogy te Jehova Tanúit ajánlod és ennyi. De ez egy válaszodban sem szerepel, pedig a kerdés az volt, hogy ki melyik gyülekezetet ajánlja.
2024. máj. 27. 22:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Ja értem, most már az van, hogy terelsz. Bocsi, de a Jézus imádatot nem én hoztam szóba, csak reagáltam rá.

A kérdéshez azért szóltam hozzá eredetileg, mert mindenki csak abból indult ki, hogy NEKI SZUBJEKTÍVE mi tetszik, arról senki sem beszélt, ami a Biblia szerint a kereszténység lényege lenne, vagyis hogy mi az isteni igazság, hogy Istennek mi tetszik, mit vár el attól, aki keresi Őt.

Én egyébként nem vagyok még Tanú, de az isteni igazság szerintem mindennél előrébb való.

2024. máj. 27. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!