Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátán hogy tud több helyen,...

Sátán hogy tud több helyen, több keresztényt kísérteni egyidőben? Ha ő egyetlen személy.

Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 15:34
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy, mint a hamis próféták vallását, akik jósoltak már világvégét 1914-re és még pár dátumra.
2024. máj. 27. 19:19
 22/46 anonim ***** válasza:
Jehova Tanúi nem is hisznek a "világ végében". Talán először tájékozódni kellene, és utána vádolni őket olyannal, amihez semmi közük.
2024. máj. 27. 21:29
 23/46 anonim ***** válasza:
Akkor az 1914-es dátumot biztos az unikornisok társasága jósolta meg :)
2024. máj. 27. 21:40
 24/46 anonim ***** válasza:
Sőt, Jehova Tanúi még csak nem is "jósolnak"! Nagy fogalomzavarban szenvedsz. Így jár az, aki csak üres frázisokkal vagdalózik, mert kevés tudása van arról, hogy miről van szó.
2024. máj. 27. 21:45
 25/46 anonim ***** válasza:
Nézd, jósoltatok, nem jött össze, megpróbáltátok kimagyarázni a hülyeséget, valami bibliaellenes láthatatlan dologgal, aztán így jártatok. Tudod az okosemberek elismerik, ha tévednek, ti még jobban mentetek bele a hazugságok sűrűjébe.
2024. máj. 27. 21:55
 26/46 anonim ***** válasza:
Jehova Tanúi sohasem jósolnak! Nem kell a púder, ha valamihez nem értesz, miért jár a szád?
2024. máj. 27. 22:39
 27/46 anonim ***** válasza:

Nézd, én megértem, hogy nehezen fogadod el az igazságot :)

Mivel Jézus konkrétan kijelentette, hogy a dátumot csak Isten tudja, így jóslás volt.

2024. máj. 28. 00:18
 28/46 anonim ***** válasza:
Én ezzel kapcsolatban pontosan tudom mi az igazság! Te nem vagy képes felfogni, utánanézni, hogy mit jelent jósolni a Biblia szerint. Ez viszont nem az én bajom!
2024. máj. 28. 01:16
 29/46 anonim ***** válasza:

[link]

Azt kellene pontosan tudni, hogy a Bibliakutatók hogyan jutottak pl 1914-hez? Mi kellett hozzá? Mert hogy "jóslás" nem, az biztos.

2024. máj. 28. 01:28
 30/46 A kérdező kommentje:

Amiben biztos vagyok és látom megvalósulni az az, hogy a világbéke érdekében minden vallást összeboronálnak. A hegy példázata ugye, hogy a buddhista, a muszlim meg a keresztény is ugyan azt az istent keresi és hiszi, csak másképp. Azok lesznek a kakukktojások, akik ragaszkodni fognak Krisztushoz, az ő kizárólagosságához.

Hiszem, hogy az Antikrisztus megjelenik majd és 3,5 év után kimutatja a foga fehérjét.

Én magam nem vagyok jehova tanuja.

2024. máj. 28. 05:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!