Sátán hogy tud több helyen, több keresztényt kísérteni egyidőben? Ha ő egyetlen személy.
Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 15:34
21/46 anonim válasza:
Gondolom úgy, mint a hamis próféták vallását, akik jósoltak már világvégét 1914-re és még pár dátumra.
22/46 anonim válasza:
Jehova Tanúi nem is hisznek a "világ végében". Talán először tájékozódni kellene, és utána vádolni őket olyannal, amihez semmi közük.
23/46 anonim válasza:
Akkor az 1914-es dátumot biztos az unikornisok társasága jósolta meg :)
24/46 anonim válasza:
Sőt, Jehova Tanúi még csak nem is "jósolnak"! Nagy fogalomzavarban szenvedsz. Így jár az, aki csak üres frázisokkal vagdalózik, mert kevés tudása van arról, hogy miről van szó.
25/46 anonim válasza:
Nézd, jósoltatok, nem jött össze, megpróbáltátok kimagyarázni a hülyeséget, valami bibliaellenes láthatatlan dologgal, aztán így jártatok. Tudod az okosemberek elismerik, ha tévednek, ti még jobban mentetek bele a hazugságok sűrűjébe.
26/46 anonim válasza:
Jehova Tanúi sohasem jósolnak! Nem kell a púder, ha valamihez nem értesz, miért jár a szád?
27/46 anonim válasza:
Nézd, én megértem, hogy nehezen fogadod el az igazságot :)
Mivel Jézus konkrétan kijelentette, hogy a dátumot csak Isten tudja, így jóslás volt.
28/46 anonim válasza:
Én ezzel kapcsolatban pontosan tudom mi az igazság! Te nem vagy képes felfogni, utánanézni, hogy mit jelent jósolni a Biblia szerint. Ez viszont nem az én bajom!
29/46 anonim válasza:
Azt kellene pontosan tudni, hogy a Bibliakutatók hogyan jutottak pl 1914-hez? Mi kellett hozzá? Mert hogy "jóslás" nem, az biztos.
30/46 A kérdező kommentje:
Amiben biztos vagyok és látom megvalósulni az az, hogy a világbéke érdekében minden vallást összeboronálnak. A hegy példázata ugye, hogy a buddhista, a muszlim meg a keresztény is ugyan azt az istent keresi és hiszi, csak másképp. Azok lesznek a kakukktojások, akik ragaszkodni fognak Krisztushoz, az ő kizárólagosságához.
Hiszem, hogy az Antikrisztus megjelenik majd és 3,5 év után kimutatja a foga fehérjét.
Én magam nem vagyok jehova tanuja.
2024. máj. 28. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!