Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Scientológus hívőként, milyen...

Scientológus hívőként, milyen rangban ismerhetem meg előző életeimet?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

10

Még szerencse, hogy te csak egy senki vagy, és nem te döntöd el, ki mit csináljon!

2024. máj. 24. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
36%

Mivel a pszichológia egy tudomány, ezért nem fér bele a hókusz pókusz.

Szóval igen, ha én mondhatnám meg, akkor lehet kevesebb bógusz és illúziban élő ember lenne.

2024. máj. 24. 21:31
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

#13-as és te mivel vagy több vagy nagyobb ember a 12-esnél? xD

A pszichológia pedig mint tudomány továbbra sem foglalkozik reinkarnációval meg hókuszpókusszal.

2024. máj. 24. 21:36
 14/23 anonim ***** válasza:
43%

Voltak tudósok akik foglalkoztak reinkarnációval, próbálták bizonyítani de sikertelenül. Egyik ilyen tudós Ian Stevenson volt de még neki sem sikerült semmi érdemit összehoznia.

Próbáltam kereszni pszichológus aki foglalkozik előző életekkel kapcsolatos hipnózissal de csak ezoterikusokat találtam.

15

Esetleg tudnál küldeni egy linket ahol olyan pszichológusról van szó aki vállal ilyen kezeléseket? Valós pszichológus és nem ezoterikus csaló mert abból én is találtam rengeteget.

2024. máj. 25. 08:10
 15/23 anonim ***** válasza:
55%

16

Rengeteg ezoterikussal vetted fel a kapcsolatot??

Ez sok mindent elárul rólad.

Mit vársz tőlem? Használjam helyetted a google-t, kérjek időpontot, fizessem ki és számoljak be neked, hogy én elhittem vagy nem amit mondott?

2024. máj. 25. 08:22
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

Egy ezoterikussal sem vettem fel a kapcsolatot.

Pont hogy a google-t használtam de egy olyan pszichológust sem találtam aki művelne ilyet. Minden találat ezoterikus oldalakra mutatott.

Azt várom tőled, hogy küldj egy linket ahol van bármiféle bizonyíték arra, hogy valódi pszichológusok is csinálnak ilyet és nem csak ezoterikus csalók.

2024. máj. 25. 08:49
 17/23 anonim ***** válasza:
21%

Akkor én megspórolom nektek a feleslegesen googlizásba ölt időt és megkérdezem a mesterséges intelligenciát.

"A pszichológia tudományos ága a tudományos módszerek és bizonyítékok alapján vizsgálja az emberi viselkedést, érzéseket, gondolkodást és mentális folyamatokat. A reinkarnáció, azaz a lélek újjászületése hitrendszerekbe, vallási vagy spirituális nézetekbe tartozik, és nem tekinthető a pszichológia tudományos területének.

A hivatásos pszichológusok általában a megerősített és tudományosan vizsgált elméleteket és módszereket alkalmazzák a mentális egészség és a viselkedési problémák kezelése során. Mivel a reinkarnáció hitrendszerekre és vallási nézetekre épül, és nem rendelkezik azon konszenzusos tudományos bizonyítékokkal, amelyek a pszichológia alapjául szolgálnak, ezért nem szokás a reinkarnációval foglalkozni a pszichológia szakmai gyakorlatában.

Természetesen lehetnek olyan pszichológusok, akik személyes meggyőződésük alapján hisznek a reinkarnációban, és akár az ezoterikus vagy spirituális szemléletet is figyelembe veszik a munkájuk során. Azonban a pszichológia mint tudományos diszciplína és gyakorlat elsősorban a bizonyítékokon és empirikus megfigyeléseken alapuló módszereket és elméleteket alkalmazza, és a reinkarnáció általában nem tartozik a pszichológiai kutatások vagy gyógyító gyakorlat fókuszába."

A pszichológia nem foglalkozik reinkarnációval! Ennyi.....

Ha ebből sem jutott el a tudatodig akkor már nem tudok veled mit kezdeni.

2024. máj. 25. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Hol a link?

2024. máj. 25. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

"#19

Hol a link?"

Milyen link? A Chat GPT generálta a választ.

2024. máj. 25. 11:17
 20/23 anonim ***** válasza:
48%

17

Azt értem és támogatom is, hogy neked egy valódi pszichológusra van szükséged, de miért én keressek neked, miért én döntsem el, hogy szerinted csaló, vagy sem?

2024. máj. 25. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!