Scientológus hívőként, milyen rangban ismerhetem meg előző életeimet?
Az OT III szinten majd megismerheted Xenu-t az űrlényt, aki vulkánokban pirítja a lelkeket. De ez már nagyon magas szintű tanítás, pár tízmillió forintot ki kell érte perkálnod, hogy idáig eljuss.
Ez komoly?
A szcientológiáról már az alapító is elismerte tudtommal, hogy kamu volt az egész. Nem több mint pénz lehúzás.
Csoda ha van még hívője.
Baráti körömben is vannak scientológusok. Ahhoz amit szeretnél, nem kell rangot elérned. Előző életeid feltárásához pszichológus, vagy hipnoterapeuta segítségére lesz szükséged. Nagyon felkavaró élmény. Egyik barátnőm pl. erős szerelmet érzett a 17. századi szerelmébe, aki ráadásul egy nő volt (mivel abban az életben ő maga férfi). S ez a szerelmi érzés szétdúlta jelenlegi párkapcsolatát.
Szerintem gondold át, rengeteg veszélyt jelent ez a tudás!
Miért csoda? Az emberi hülyeségnek nincs határa. :)
"Előző életeid feltárásához pszichológus, vagy hipnoterapeuta segítségére lesz szükséged."
A pszichológus mióta foglalkozik, hülyeségekkel?
Főként az emberi tudat, viselkedés és psziché megértésén dolgoznak.
Elvileg OT 8-asként, így hívják. (Inkább állapot, mint rang.) De gyakorlatilag nem láttam még senkit anno az egyházban, aki ténylegesen tudott volna bármilyen előző életi dolgáról, maximum csak apróságok, ami inkább a hit címszó alá tartozik. Szóval valójában szerintem semmilyenben.
Vicces amúgy, hogy mennyien válaszoltak, akik még a kérdést sem értettek, nemhogy válaszolni tudtak volna :)
7
"A pszichológus mióta foglalkozik, hülyeségekkel?"
Elhiszem, hogy ismered "a pszichológust"
De mindet?
Amúgy a google rengeteget kidob aki "hülyeségekkel" foglalkozik. Kereső: pszichológus hipnoterapeuta
Láss csodát!
Pszichológia nem foglalkozik előző életekkel.
Az a pszichológus aki ezzel foglalkozik, valószínű jobb ha visszaadja a diplomáját meg visszakéri a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!