Az Isten megveri a ghostingolókat?
1
De addig legalább jó nekik, más meg szív egész életében
Ha Istenhez tartoznánk, sokkal többen tisztelnék az emberek Istent, nem ölnének az emberek, mert ahogyan tartotta annak idején a mondás, hogy életét Isten vehet el csak!
Annak ellenére sok ember nyírja ki a másikat.
Én már tartok tőle hogy 1 életünk van csak földi embereknek, ha meghalunk ennyi volt, nincs tovább.
Az Istent meg a mennyországot meg a Jézus feltámadását, csak azért találták ki, hogy félelemben tartsák csak az embereket.
Akit tudnak félelemben tartani azt tudnak, de sajnos nem mindenkit lehet félelemben tartani, aki vad, brutál gonosz úgyis az lesz, max csak úgy jár neki vissza, ha nincs mennyország, se pokol, se semmi a halál után, max akik életet vettek el, más életét elvették, megöltek valakit, amire tartotta a Biblia, hogy életet csak Isten vehet el. Tartotta a 10 parancsolat, hogy ne ölj, ne lopj stb ilyeneket.
Ergó ha nincs semmi a halál után, hanem csak 1 élete van csak mindenkinek, akkor a rossz emberek is a semmibe fognak majd kerülni a halál után, csak így fizet nekik vissza az élet.
7
Ja, én is ezt tapasztaltam
Én már tartok attól, hogy hisznek az emberek és nincs semmi.
Első ok. Istent mint lényt, csak azért találták ki, mert tudták, hogy az emberek egymástól is félni fognak.
Második ok sokan bekajálják, beveszik, hogy van mennyország és pokol, azt közben meg nem létezik semmi, hanem csak kitaláció az egész, mert az emberek egymástól is félnek és hogy meglehessen védeni az embereket egymás ellen, csupán csak azért találták ki ezeket a meséket, hogy Isten, angyalok, szellemek, azt nincs semmi, az embernél nem létezik nagyobb lény, hanem az állatok után az ember a fő és a legmagasabb a földön és halál után ugyanazt a státuszt, azaz folyamatot kapja vissza mindenki, amiben a születése előtt volt, hogy semmit nem tud magáról és a világról semmit nem fog tudni, nem lát, nem hall, nem érzékel.
Kicsit már félő, hogy hisznek az emberek és nincs semmi.
Hanem csak az anyja, apja hozott mindenkit a világra, mindenki amilyen családba született, ahhoz a családhoz tartozik mindenki, ahová született és csak ennyi nincs semmi különleges természetfeletti dolog felettünk, mindenki mindent, amit elért az életben, azt magának az köszönheti.
Azért boldogak a rosszabb népek, akikre ti hivatkoztok, mert nem Isten irányít a földön, hanem az ember irányítja magának a sorsát, valaki kínos helyzetekbe viszi vele saját magát, azaz saját magát lejáratja, valaki meg nem járatja le magát, azaz nem viszi magát kínos helyzetbe.
Ennyi a különbség, itt mindenki magának irányítja a sorsát.
Az ember pecsételi meg a sorsát a viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!