Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van-e kapcsolat Ormuzd és...

Bölcsek köve kérdése:

Van-e kapcsolat Ormuzd és Jézus között? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

#Jézus #Lucifer #Ormuzd #Agathodémon
2024. máj. 16. 15:27
1 2
 11/12 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Hogy mi van?! 🤣🤣🤣 Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Ennél már csak az “új Jeruzsálem a Bakonyban landolt” szöveged volt a jobb.

Elolvastad, amit írtam? Mert leírtam, hogy Jézus valóságos ember is, nemcsak Isten. Javaslom, olvass megtestesülésről szóló katekézist, mert egyáltalán nem tudod, miről van szó. Mert nincs benne ellentmondás.

Ha már eljött volna az Úr, rég vége lenne ennek a világnak, s te nem irogathatnál ekkora blődségeket.

A csillagok meg nem befolyásolnak semmit, mert az kétségbe vonná az Isten abszolút hatalmát.

Viszont nekem elegem van a hülyeségeidből.

Christus resurrexit, alleluia!

2024. máj. 18. 14:54
 12/12 A kérdező kommentje:

- "Elolvastad, amit írtam? Mert leírtam, hogy Jézus valóságos ember is, nemcsak Isten."

Azzal semmi gond, hogy Jézus valóságos hús-vér ember volt, ezt állítom én is. Azzal viszont már probléma van, hogy Istent csináltak belőle. Szerintem, ha olvashatta volna a kereszthalála után évtizedekkel később megalkotott evangéliumokat, nem hitt volna a szemének...

Egy hús-vér ember nem lehet azonos az általunk feltételezett Istennel, legfeljebb csak az egyik szellemi hatásának inkarnációja.

- "Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek! Ennél már csak az “új Jeruzsálem a Bakonyban landolt” szöveged volt a jobb."

Semelyiket se tedd szerintem, hanem inkább szerényen kutass utánna és gondolkodjál el rajta... Az oktalan ember szokott olyan dolgok felett pálcát törni, amelyekhez nem ért...

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2024. máj. 18. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!