A JW konferencián amit Július 5 -én a Groupama arénában rendeznek lesz-e valamilyen csodagyógyulás? 😇😇😇
Vagy esetleg a vének tagadásukal visszatartják a csodákat ?
mert azt mondják-tanítják ilyen ma már nincs???
A gyógyítás ajándéka egy szolgálati ajándékon keresztül megnyilvánuló szellemi ajándék ezért ezzel nem rendelkezik minden hívő de minden hívő rendelkezik az ima meghallgatás ajándékával valamint Istentől kapott hittel az isten áldásai ra vonatkozólag többek között a gyógyulással kapcsolatban is.
Egyébként az ima csoportban együtt imádkozva betegekért az a tapasztalat hogy a betegek meggyógyulnak de hogyan lehetséges ez ha ma már nincs gyógyulás??? Isten célja elsősorban nem a gyógyulás hanem hogy a hívő egészséges legyen testben és lélekben is ezért ha valami oknál fogva megbetegszik a hívő akkor meggyógyulhat....😇😇😇
Kedves Kérdező
Már megbocsáss, de úgy vélem, hogy valóban ok nélkül támadsz ellenem.
Az írásban nincs is "hangnem". Ugyanakkor tisztelettel válaszoltam.
Leírtam, hogy nálunk nincs csoda gyógyulás, mert a teljes írás szerint ezek megszüntek az utolsó apostol halálával.
Ettől függetlenül, vannak akik meggyógyulnak, akár kezelésekkel, akár természetes úton. Még olyanok is, akik nem hisznek Istenben.
Hogy nem hiszek benne? Miért ne hinnék abban, hogy Jézus a megfelelő időben mindenkit teljesen meggyógyít. De nem átmenetileg, hanem végérvényesen. Ugyanakkor abban is hiszek, hogy az elhunytak feltámadnak és boldogan békében fognak élni a Földön.
Ha valóban létezne napjainkban "csodagyógyulás", elhiheted, hogy sok millió ember már meggyógyult volna. Nagyon sok ismerősöm van, aki nem Tanú, és mélyen hisz abban, hogy most, napjainkban Jézus meggyógyítja.
A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy sajnos ezek még sem valósulnak meg. Vannak akik a betegségben meghaltak, pedig reménykedtek abban, hogy Isten meggyógyítja őket.
Ahogy utánam írta valaki, sehol nem tapasztalható tömeges gyógyulás azok között, akik mélyen hisznek benne.
Azt pedig kérlek vedd figyelembe, hogy Jézus akkor sem gyógyított meg mindenkit, még akkor sem, ha mélyen hitte és kérte
Vegyük pl Pál apostol esetét.
Jézus miért nem gyógyította meg? Pedig sokszor kérte.
Pál ezt így írja:
(2Korintusz 12:8, 9) 8 Háromszor kérleltem az Urat, hogy távolítsa el a tövist. 9 De ő ezt mondta: „Elég neked az én ki nem érdemelt kedvességem, mert az én erőm gyengeségben válik tökéletessé.”. . .
Pálnak Krónikus szembetegsége volt. Isten még sem gyógyította meg.
Talán nem hitt volna benne?
Ez kizárt.
Tudod, Jézus azért alkalmazta néhány esetben, hogy meggyógyít betegeket, hogy felismerjék benne a messiás személyét. És nem azért, hogy akkor elkezdje meggyógyítani az embereket, vagy minden halottat feltámasszon.
Ezzel a természet feletti képességgel azonosította az újszövetség által megalakult új népét Istennek.
Ezzel nem azt mondom, hogy hazudsz. Lehetséges, hogy a természet teszi a dolgát. Ezt pedig Jézusnak tulajdonítod.
Azonban ezzel a hozzáállással azt fejezed ki, hogy másoknak nincs hite, ami bizony hazugság.
Azonban ezzel a hozzáállással azt fejezed ki, hogy másoknak nincs hite, ami bizony hazugság.
Nem hazugság saját magad írod le a valaszodban hogy nem hiszel a gyógyulásba tehát ha nem hiszel a gyógyulásban akkor nincs rá hited de attól még lehetsz hívő vagyis hihetsz az Istenben....😇😇😇
A tévedések azok ti hozzátok tartoznak a ti felekezeteteket úgyis lehetne nevezni hogy a Tévedések egyháza....
Ezt írod:
Leírtam, hogy nálunk nincs csoda gyógyulás, mert a teljes írás szerint ezek megszüntek az utolsó apostol halálával.
Ha nálatok nincsen attól még másoknál van mert hisznek benne....
A tagadásod nem bizonyíték csak a hitetlenségedet bizonyítja de az Ige és az Igéből kapott tapasztalatok azt igazolják hogy van gyógyulás azt állítod hogy nincs vagy nem működik vagy csak részben működik mi alapján? viszont másoknak megvan mert hisznek benne és Istentől ered. Hiszem hogy az isten akarata hogy ezen a világon a testünk is egészséges legyen...😇😇😇
Kérem hogy mutasd meg azt az igét amelyre hivatkozol amelyben az van leírva utolsó apostol halálával megszűntek a csoda gyógyulások.
Ne keresd mert nincs ilyen Ige ezért ezt a beszélgetést felesleges tovább folytatni lezártnak tekintem a beszélgetést.
Kérdező, itt nem pusztán "tagadásról" van szó, hanem bibliai bizonyítékokról. Egy Tanú ugyanis jobban hisz annak a könyvnek, amelyet Isten azért iratot le számunkra, hogy "alkalmas legyen a tanításra, a feddésre, a helyreigazításra..." Ugye tudod melyik vers, és hogyan folytatódik? Ha ez homályos és millióféleképpen értelmezhető szöveg lenne, akkor felesleges lett volna ennyi ember erőfeletti munkájával és sok-sok szenvedéssel megőrizni!
De a Biblia nem homályos, hanem nagyrészt jól érthető annak, aki őszinte igazságkereső.
Ez a könyv azért is íródott, mert sok ember, sokféleképpen beszél a hitéről, ami millió ellentmondásba torkollik!
Te bizonygatod a magadét. Én is, de közben használom Isten Szavát bizonyításra, érvelésre, ami az igazságot tartalmazza arról hogy van-e ma Istentől jövő csodagyógyítás? Hogy részben tényleg ez azonosítója-e Isten mai szolgáit?
Kérdező, ahogyan a kérdésedet feltetted, ahogyan nekitámadtál a válaszolónak és ahogyan most is itt felsőbbrendű szellemben válaszolgatsz, az bizony nem igazán keresztényi!
Szia " kérdező"
Én úgy látom, hogy valódi kérdésed nincsen csak kik akarsz oktatni másokat.
Ok.lelked rajta.
Viszont az érdekel- már ha leereszkedsz az én szintemre - , hogy miért teszel a saját szöveged után mániás 3 angyalt.?
Magadat képzeld annak?
Te jelképezed a szent háromságot, mint a hit gyülekezet angyala???
A kérdés látszólag provokatív de jól hangzik pont olyanoknak teszik fel akiket rá kellene vezetni erre a témára. Legyen ez a két részlet Bibliából tanulságúl a hitetlenek részére akik hívőknek mondják magukat.
Ján 14:12 Bizony, bizony mondom nektek: Aki hisz énbennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek.
Ján 14:13 És akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban.
Zsid 13:8 Jézus Krisztus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!