Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elvesztettem Istentől kapott...

Elvesztettem Istentől kapott gyógyító erőmet, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Hitem szikla szilárd! Volt egy autóbalesetem, amiből lassan épültem fel, pedig világ életemben villámgyorsan gyógyúltak sebeim.

Gyermekkorom óta gyógyítok ismerőseim körében kisebb-nagyobb betegségeket a hitem erejével, Isten segítségével.

A baleset óta, nem sikerül a gyógyítás. Isten próbára tesz?

A balesetben nem én voltam a vétkes, de megsérült az okozó is, tán emiatt van?

máj. 5. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk biztosan lehet tudni, hogy sohasem volt Istentől kapott gyógyító erőd.
máj. 6. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nem Istent kérdezed meg ?
máj. 7. 17:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a biztató válaszokat!

Rengeteg levelet kaptam tőletek, s ha Isten is úgy akarja, szívesen segítek mindenkinek, de kérlek értsétek meg! Nincs módomban "házhoz menni", s a távgyógyításban sem vagyok kompetens!

A gyógyításban én csak közvetítőként vagyok jelen, mindent a beteg szervezete csinál. Fontos viszont, hogy a hit erejét nem lehet mellőzni a gyors gyógyulás érdekében.

máj. 7. 20:31
 14/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

De nem fog menni, mert most már bebeszélted magadnak, hogy a baleset tönkretett.

Igaz, hogy senkinek nincs és nem is lehet ilyen képessége.

Vagy az is lehet, a Mindenható mostanában a Gázai-övezetben és Ukrajnában "segít", azért nem segít neked.

"Ütközéses autóbalesetem volt októberben. Lábam és bordáim sérültek, már jobban vagyok, a gipszet is levették."

Nem lehet panaszt tenni Szent Péternél a baleset miatt? Vagy netán valami büntetés lehet az eset háta mögött? Rossz tüzet tettél a fára, valószínűleg.

máj. 8. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!