Bölcsek köve kérdése:
Illés pátriárka versus Ferenc pápa?
Figyelt kérdés
Aki még nem ismerné, Illés pátriárka a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája.ápr. 23. 07:37
11/17 A kérdező kommentje:
Én azért tettem fel a kérdést, hogy például te is próbáljál választ adni a feltett kérdésre, amennyiben részt akarsz venni ennek a kérdésnek a megválaszolásában. Ha pedig nem tudsz, akkor keressél utána a megadott link segítségével, ha érdekel...
ápr. 25. 14:05
12/17 anonim válasza:
De a kérdést már megválaszolták.
Egy úszó versenyen Illés nyerne.
13/17 A kérdező kommentje:
"De a kérdést már megválaszolták.
Egy úszó versenyen Illés nyerne."
Na látod! Akkor meg lehetsz elégedve...
ápr. 25. 14:29
14/17 anonim válasza:
Te lehetsz megelégedve mert a te kérdésedet válaszolták meg.
UI.: Nem a 10-es válaszoló vagyok.
15/17 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen, arra nehéz választ adni, a kérdésben szereplő egyik személy egy másfél milliárd tagot számláló egyház vezetője, a másik személy meg egy kamu szekta vezetője, már ha tényleg létezik. Mert az OSB lapon lévő papír Mária kép eléggé üt XD
"Aki még nem ismerné, Illés pátriárka a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája."
Ezt viszont te írtad, tehát te ismered kiről van szó és kitérő szövegelés helyett válaszolhatnál is a kérdésemre. Én a 10-es voltam.
16/17 A kérdező kommentje:
ápr. 25. 14:54
17/17 anonim válasza:
Honnan átkozta ki? Milyen jogánál fogva tette ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!