Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az angyalok és a démonok...

Az angyalok és a démonok ugyan úgy néznek ki?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 11. 00:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

idézted h még Jézus is ócsárolja, hazugnak nevezi a Sátánt. Ez is ócsárolás. Isten is bemocskolja és magát fényezi. De mégis azt írod h nem ócsárolták. Ez is ellentmondás.

Én nem ellent mondok hanem mint írtam tapasztalat alapján és nem tettszik nekem h mindenki a másikat ócsárolja, magát pedig fényezi. Aztán elvárják h válasszak, miközben egyik sem jobb a másiknál.

A Biblia alapján gondolkozol és nem a beleéléssel, együtt érzéssel és negértéssel h a másikat is meg kell próbálni meg3rteni. Senki nem akarja vagy nem képes ezek szerint ilyesmikre.

2024. ápr. 13. 18:57
 22/23 A kérdező kommentje:
Szerintem neked inkább egy jó pszichiáter kéne.
2024. ápr. 13. 19:03
 23/23 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Sajnálom, ha nem érted meg, amiről írok. A gonosz olyan, amilyennek az Isten mondja, mert az Isten szava igazság.

Mivel látom, nem értesz, s nem is akarsz, nem is fogsz megérteni; távozom.

Christus surrexit, alleluia! (Vere surrexit, alleluia!)

2024. ápr. 14. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!