sohase tudod meg.
én is beavatott vagyok és mégsem láthattam egyiket sem. nem nagyon nyithatom ki a szeneimet, nem engedik. pedig szemcsivel is alig látok nemhogy nélküle.
pedig rengeteget dolgoztam mindegyiknek.
hagyj fel minden reménnyel, hogy valaha is láthatod. én már eleve feladtam h jól láthassak bármit vagy bárkit is. ráadásúl le is szxarják mindezeket. leszxarják h mennyit szenvedtem azért h nekik dolgozhassak. leszxarják h csak még jobban romlott a látásom.
mind önző nagyképű dögök. nem is akarom látni egyiket sem és sztem más se akarja. nem érdemlik meg h kíváncsi legyen rájuk bárki is, pláne azt ha valaki ezerrel nekik dolgozott. ez a siralmas valóság.
nem számít nekik h ki mit gondol, érez és főleg h szenved. nekik minden szép és jó és az a lényeg h más szenvedjen azért h nekik még jobb legyen.
Elolvastad, amit írtam? Pedig nem hosszú…
Kezdjük egy kis fizikával, mert látom nem vagy képes megérteni, hogy a szellemi lényegre ez értelmezhetetlen. Ahhoz, hogy megállapítsd, hogy hogyan néz ki valami, arra a valamire ráeső fénysugarakat, vissza is kell, hogy verje —vagy saját magának kell fényt kibocsátani; s azoknak a te látószervedhez kell eljutniuk.
Viszont, ha az a bizonyos valami egy SZELLEMI LÉNY, amely nem az általad érzékelhető világ része, azaz nem rendelkezik sem anyagi, sem hullámtermészettel, tehát helyzete sincsen; akkor áruld el nekem, hogy egyáltalán HOL látnád, s HOGYAN látnád, ha nem lép kölcsönhatásba a fénnyel.
Igaz, a Szentírásban többször is előfordul, hogy egy angyal megjelenik egy adott személynek. Ezt hívjuk látomásnak. Ha pl. az angyali üdvözletnél valaki belép a szobába, nem láthatta volna Gábriel arkangyalt. Isten csak neki adta meg azt a kegyelmet, hogy beszélni tudjon az angyallal.
hát fizikai dolgokat is tudnak produkálni.pl. az ablakomra tenyerelnek vagy írnak. videóztam is sok dolgot. látni láthatnám őket, de lenyomják a szemeimet vagy valami fekete harisnya szerűt tesznek.
tehát hazúgság h nem tudnak megjelenni s h nem lehet őket látni.
igenis lehet, de borzalnasan lenéznek minden embert és ugye hiába szenvedsz, hiába dolgozol nekik, hiaba vagy szentlélek, szentfazék stb.
magyarázkodhatsz, de amiket tapasztalram azok azt igazolják h mindenre képesek, de valójában gyűlölnek minden embert és csak ocsmányul kihasználják az embereket. főleg engem.
egy két videót is hiába osztottam meg egy négykarú szellem lányról, lekamuztak. akkor nem bizonyítom.
de igenis LEHET ŐKET LÁTNI, HALLANI, MEGÉRINTENI. De gyűlölnek minket.
Elbizonytalanítottál. Eddig azt hittem, hogy valami démoni szekta tagja vagy. Most 3 lehetőség maradt: kamuzol vagy ez tényleg igaz.
Maradjunk az utóbbinál. Szerintem TE a démonokra gondolsz. S hogy miért általánosítod ezt an angyalokra? Mint írtam, "a sátán is a világosság angyalának tetteti magát." (2Kor 11,14)
Igen, a démonok és ördögök gyűlölnek minket és a kárhozatunkat akarják; mert elvesztették eredeti hivatásukat, levetetettek a mennyből, s minket is abban akarnak megakadályozni, hogy eljussunk az Úrhoz. És én miért nem félek tőlük? Mert az Isten harcol értem, Ő legyőzi a legerősebb gonoszlelket is. Viszont, ha én valamilyen tevékenységemmel kaput nyitnék a gonosznak (pl. valami New Age-es praktikát alkalmaznék, szabadkőműves vagy sátánista szertartáson vennék részt stb.), akkor ezen a kapun bejön az életembe, mert az Isten és angyalai segítségét elutasítottam. A démoni befolyásoltságnak különböző fokozatai vannak. Nem vagyok demonológus, nem tudom az összeset megnevezni, és nem is célom ez, csak áttekintést adni erről a témáról.
Először a sátán képes lesz stimulálni a vegetatív idegrendszeremet, evvel zavarni engem. Majd egyre több hatalmat nyer felettem és a környezetem felett, s mindent elkövetet, hogy ártson nekem. Idővel bizonyos cselekedeteimnek is ura lesz, majd néha felülkerekedik rajtam; végül megszállottá válok.
Hogy lehet megszabadulni a démontól? Természetesen Isten és az Ő angyalai és szolgái segítségével, mert Ő erősebb minden rossznál. először is meg kell szüntetni a kaput, amin bejött az életembe, és exorcistához kell menni. Ő tudja, mit kell tenni, nem véletlenül jelölték ki a gonosz elleni harcra. minden egyházmegyének van egy.
sokszor írják ezt. igazat adok, de...
engem az isten is mindig gyűlölt. az enbereket is és az enberiséget is. én úgy érzem.
hiszen kidobott a paradicsomból.
nő vagyok és ugye eléggé szenvedek és szenvednem kell a fizikai gyrngeségtől, az egyenlőtlenségtől az alacsonyabb rendűségtől és a menstruaciótól.
angyalokat is láttam. bár ugye ugyis azt mondjak h démonok álarca.
a gonoszt is tudom szeretni, az a baj. jót sohase kaptam és nem is tudok adni. amit nem kaptam azt nem is tudok adni.
esetleg ebben tudsz segíteni?
nem tudom ezt a várat lerombolni.
Sajnállak. Mert nem találtad meg a világ Világosságát. Mert a sátán elhitette veled, hogy a világ a gonoszságé. Mert pesszimista módon látsz mindent.
Primo, én nem tudnék elképzelni egy olyan világot, amely fenntartója a gyűlölet lenne, mert a teremtő meg sem teremtene senkit, s ha mégis megtenné, akkor sem adna semmi jót, csak szenvedést.
Mit olvasunk a Szentírásban?
“Mert szeretsz mindent, ami van, és semmit sem utálsz abból, amit alkottál. Ha gyűlöltél volna valamit, meg sem teremtetted volna.” (Bölcs 11,24)
“Aki nem szeret, nem ismeri az Istent, mert az Isten szeretet” (1Jn 4,8)
Isten a Végtelen Szeretet. Ő megteremtette az embert, az ember pedig elutasította Őt, elutasította azt a jót, akit Ő kínált (ezt nevezi a Teremtés könyve Paradicsomnak). Bennünk bizalmatlanság alakult ki, saját tettünk következményeképp, bizalmatlanság egymás és főképp az Isten iránt (a modern teológia ezt nevezi áteredő bűnnek). De eljött közénk az Egyetlen, aki ezt meg tudta törni. “ert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen.”
Szabad akaratod van. TE döntesz, kit választasz. Magadat vagy Istent. Sosem késő visszatérni. Ne tudom, hallottad-e a tékozló fiúnak nevezett szentírási szakaszt. Bemásolnám most ide, mivel, ha belinkelem, az esetek többségében nem olvassák el:
„Egy embernek volt két fia. A fiatalabbik egyszer így szólt apjához: Apám, add ki nekem az örökség rám eső részét! Erre szétosztotta köztük vagyonát. Nem sokkal ezután a fiatalabbik összeszedte mindenét és elment egy távoli országba. Ott léha életet élve eltékozolta vagyonát. Amikor már mindenét elpazarolta, az országban nagy éhínség támadt, s nélkülözni kezdett. Erre elment és elszegődött egy ottani gazdához. Az kiküldte a tanyájára a sertéseket őrizni. Örült volna, ha éhségét azzal az eledellel csillapíthatta volna, amit a sertések ettek, de még abból sem adtak neki. Ekkor magába szállt: Apám házában a sok napszámos bővelkedik kenyérben – mondta –, én meg éhen halok itt. Útra kelek, hazamegyek apámhoz és megvallom: Apám, vétkeztem az ég ellen és teellened. Arra, hogy fiadnak nevezz, már nem vagyok méltó, csak béreseid közé fogadj be. Csakugyan útra kelt és visszatért apjához. Apja már messziről meglátta és megesett rajta a szíve. Eléje sietett, a nyakába borult és megcsókolta. Erre a fiú megszólalt: Apám, vétkeztem az ég ellen és teellened. Már nem vagyok méltó arra, hogy fiadnak nevezz. Az apa odaszólt a szolgáknak: Hozzátok hamar a legdrágább ruhát és adjátok rá. Az ujjára húzzatok gyűrűt, és a lábára sarut. Vezessétek elő a hizlalt borjút, és vágjátok le. Együnk és vigadjunk, hisz fiam halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült. Erre vigadozni kezdtek.” (Lk 15,11-24)
Érted, mekkora irgalma van az Atyának? A fia hatalmasat vétkezett ellene, hisz’ halottnak tekintette, amiért ő rituálisan halottnak számított; eltékozolta a vagyonának egy nagy részét. De figyeljük csak meg, mit tesz az apa, pedig a fia nem csak halottnak, hanem pluszban még tisztátalannak is számít (disznókkal érintkezett)? Elébe FUT (a görögben használt δραμόν (ejtsd: dramón) azt jelenti “odafutva”), a NYAKÁBA BORUL és MEGCSÓKOLJA. És annak ellenére, amit tett, VISSZAFOGADJA, s a KIRÁLYI vendéglátásban részesíti. Ez járt neki? Az igazságosság szerint nagyon nem. De Istennek végtelen az irgalma. Csak egy a bökkenő. Mikor tudta ezeket megtenni az Atya? Amikor a fia visszajött. Ismét képbe jön a szabad akarat. Addig nem tehet semmit, amíg te föl ne hatalmazod rá, nem sérti meg a szabad akaratodat.
Én nem tudok neked segíteni olyan értelemben, amiben szeretnéd. Én csak meg tudom mutatni neked a szabadság, a jóság és a szemléletváltás útját. Én nem tudok helyetted lépni. Krisztus “az út, az igazság és az élet.“ (Jn 14,6) Ő meg tud téged szabadítani.
Benedicat et liberet te omnipotens Deus: Pater, Creator omnium, et Filius, qui redemit te et resurrexit de morte, et Spiritus Sanctus, qui vividat omnia! (Áldjon meg és szabadítson meg téged a mindenható Isten: az Atya, mindenek Teremtője, és a Fiú, aki megváltott téged és feltámadt a halálból, és a Szentlélek, aki éltet mindent!)
hát...olvashatja bárki a Bibliát, de...ugyebár teljesen más mindenki élete és mindenben a tapasztalatok.
én mostanság azt tapasztalom:
két fél van. Ugye Sátáni és Isteni. De az megy ugye, hogy Sátán a gonosz és Istrn a jó. Most szitán szűrjük le azt, hogy mindkettőből kaptam jó nagy adagot- bár ugye az Istenit én kevesebbszer vagy nem tudom ugye eldönteni.
A lényeg h én a Sátáni oldalból is kaptam mondjuk pozitívat. Legalábbis az van bevezetve nálam h a Sátáni oldal a jó. Az Isteni pedig a rossz - vagyishát az én sajátos gobdolataim szerint.
Tehát ugye fel van cserélődve leginkább.
A lényeg h szerintem az egyik fél mindig ócsárolja a másikat és saját magát fényezi.
Ugyebár az sem szép dolog ha az Isteni oldal is ócsárolja a Sátánit és saját magát fényezi - ha az általános jó és rossz párhuzamot vonjuk.
Minden esetre állandóan azon hajtanak, hogy én (ugye a saját tapasztalatomból) mindenképpen válasszak közülük.
Mindkét félnek pozitív irányultságú "munkáim" vannak.
Miért akarja a két fél azt, hogy csak az egyikőjüket válasszam???
Miért nem lehet mind a kettőt vagy ugye egyiket sem?
Ugyebár full ateista voltam. Aztán "Bibliás" kutató. Ebből pedig hirtelen tapasztalati útból homályosan ismertem meg mindkét félt.
Miért nem állnak akkor elém tisztesdégesen és mondják el nekem a gondjaikat egymással. Valamint miért nem békülnek ki egymással?
Mondom az sem szép dolog h az isteni oldal mutatja be negatívan a sátánit.
Egymás közötti konfliktusok és komoly sérelmek vannak, amelyeket mi emberek szenvedünk el.
Okés, mondjuk hogy Isten a fia leküldésével enyhítette az Isten -ember közötti konfliktusait. De kellene már egy Isteni és Sátáni közötti konfliktus enyhítés vagy békítés.
Csak enyhítés van az Isten-ember közötti kapcsolatban. Nem tartom fernek, hogy az ember/emberiség nem is emlékszik az Isteni konfliktusokra. Valamint csak az ő irányába van "megmagyarázva" a dolgok. Tehát mindkét fél magyarázkodása szükséges és nem kisgyerek módján h az másik felet ócsároljuk a sajátunkat pedig fényezzük. Aztán elvárják h válasszunk.
De a sajátos gondolataim az Istennel az, hogy akkor is megbüntetett minket és akkor is kidobott a paradicsomból. Az h a fiát leküldte...Semennyivel nem enyhítette se a büntetést, se azt h vissza térhetünk.
A Sátáni oldal pedig ugye úgy van nekem bemagyarázva Démonok álltal, hogy ők csak jót akartak, de nagy baj lett belőle. De ugye ők is ócsárolják az Isteni oldalt. A klasszikus magyarázat pedig az h Sátán akart rosszat nekünk.
De mi egyiknek sem akartunk rosszat. Miért vagyunk megbüntetve és kidobva. Már bocsánat, de a Sátán legalább sohasem büntetett és nem dobott ki.
Még ha a klasszikus rosszat akart nekünk a Sátán, akkor is jogosan gyűlölhet minket és az Istent. Gáncsolhat, de nincs örökké tartó büntetés. Nincs az az érzés, hogy nem kellettem neki és nem dobott ki.
De uccsónak:
Akkor sem állnak elém vagy az egész világ elé, hogy elmondják a dolgaikat. Képesek rá, de túl gyávák.
Nem az emberektől félnek, hanem attól h egymásba botoljanak. Hiszen én sem találkoznék a hugommal ha nagyon össze vesztünk.
Nem kéne folyton azon lenniük, hogy na válasszon mindenki egyetlen egy oldalt.
Ellentmondást vélek felfedezni szavaidban. Az előbb még a démonok gyűlölték téged. Most meg már jót akarnak neked?
Isten nem ócsárolja a rosszat. Amit a sátán csinál, az a gyűlöletkeltés. Az Úr int minket a rossztól. Csak felfedi milyen is a természete. S a Sátán, ki minden gonosz fejedelme, a tűzben fog égni az idők végezetéig a Jelenések könyve tanúsága szerint.
Jézus a Sátánt a Jn 8,44-ben a hazugság atyjának nevezi, ki kezdettől fogva gyilkos, és nincs benne igazság. Én a gonosz szavait ilyen szemmel nézem, mert közvetítők által hallottam már.
Isten hangja vezet, a Sátáné hajszol.
Az Úr hangja biztat, e világ fejedelméé sürget.
Az Úristen megvigasztal, a rossz megriaszt.
Jézus bátorít, az ellenség összezavar.
Urunk megvilágosít, az ördög elbátortalanít.
Isten nyugalmat, a gonoszlélek aggodalmat ad.
A Mennyei Atya fegyelmez, a tisztátalan lélek gyötör.
Az Úr bölccsé tesz, a gonosz elítél.
Az Isten a teljesség, a kísértő hatalmasabbnak vagy egyenrangúnak állítja magát Vele, pedig csak ő is teremtmény.
A Mindenható Igéje igazság, örök élet és üdvösség.
Az ördögök fejedelme sokat ígér, keveset ad, s mindent elvesz.
A gonosz és szolgái büntetése az örök szenvedés. Elutasítják a Végtelent, Kiben minden fennáll, marad nekik a semmi, melyet Jézus tüzes kemencéhez (ld.: Mt 13,42; 13,50) és külső sötétséghez (ld.: Mt 8,12; 22,13; 25,30) hasonlít.
Isten az abszolút tökéletes jó és szeretet. Ebbe nem fér bele az, amivel te vádolod. A Sátán szembeszállt vele az őt követő angyalokkal együtt. A Mindenség Királya még a gonoszt is szereti, ezért létezik az még, de nem sérti meg a szabad akaratukat. Isten senkit sem üdvözít akarata ellenére.
Isten sosem utasított el senkit. Csak Őt rengetegen. A kísértő hazugságát elhittük, s továbbadtuk az Örökkévaló és egymás iránti bizalmatlanságot, hogy mindenki uralkodni akar rajtam, mindenki rosszat akar nekem. S Jézusban pont ez a botrány a pogányok számára (vö.: 1Kor 1,23), hogy aki szeret, az nyer, s aki ad, annak többje lesz.
már írtam h nem adok a Bibliai idézetekre. Akinek nincs saját tapasztalatai mindkét oldalból azok nem érdekelnek. A Biblia az számonra nem iránymutató, mert azt persze, hogy úgy alkották meg, hogy mindenképpen mindenki azt az utat választja és bizony abban is és a te álltal leírtak és idézetek is azt tanusítják h az egyik felet becsmérled, rossznak tünteted fel, míg a másikat csupa jónak.
Idézem amiket írtál:
Isten hangja vezet, a Sátáné hajszol.
Az Úr hangja biztat, e világ fejedelméé sürget.
Az Úristen megvigasztal, a rossz megriaszt.
Jézus bátorít, az ellenség összezavar.
Urunk megvilágosít, az ördög elbátortalanít.
Isten nyugalmat, a gonoszlélek aggodalmat ad.
A Mennyei Atya fegyelmez, a tisztátalan lélek gyötör.
Az Úr bölccsé tesz, a gonosz elítél.
Az Isten a teljesség, a kísértő hatalmasabbnak vagy egyenrangúnak állítja magát Vele, pedig csak ő is teremtmény.
A Mindenható Igéje igazság, örök élet és üdvösség.
Az ördögök fejedelme sokat ígér, keveset ad, s mindent elvesz.
Itt is a Sátánt rossznak tünteted fel, míg Istent fényezed.
Aki a Sátánt fényezi és az istent mocskolja abban sem lehet bízni, de mint írtam az sem jobb ha a Sátánt mocskolod, az Istent pedig fényezed.
Nem fogok az Isten felé nyílni, ha mindenki a másik félt ócsárolja ahelyett h megpróbálná megérteni. Nem tudok Isten felé nyílni ha ő maga is azt teszi h a másikat ócsárolja megértés nélkül és önmagát fényezi.
Ugyanúgy a Sátán felé sem.
Látom nem nagyon érted.
MIÉRT KELL AZ EGYIKET ÓCSÁROLNI ÉS A MÁSIKAT FÉNYEZNI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!