Ha Lilith szimpatikusabb, mint Éva, akkor már sátánista vagyok?
Az eredeti történet szerint Lilith volt az első nő, aki Ádám párja volt. Lilith egyenlő volt Ádámmal, de Ádámnak maga alá akarta rendelni Lilithet, aki ezt nem hagyta és elhagyta Ádámot. Isten megbüntette Lilithet és megteremtette Évát, aki engedelmeskedett Ádámnak. Szerintem ez borzalmas.
Lilith persze bosszút állt és kígyó képében megrontotta Évát. Lilith halhatatlan maradt, mert nem evett az almából. Később a pokolba száműzték.
Lilith nekem nagyon szimpatikus. Szeretném Lilith-et imádni, hozzá imádkozni, a segítségét és a védelmét kérni.
Meg vagyok róla győződve, hogy Lilith állt az igazság oldalán és Éva a rosszul sikerült nő. Lilith erős, Éva gyenge.
Nincs rettenetesebb,mint a félműveltség és a értelem nélkül olvasás!
1. Mint ahogy írtam,a Bibliát IHLETTE és NEM íRTA Isten!
2.Sehol sem ír olyat,hogy a nő másodrendű,de nyilván te annak érzed magad s ennek lehet valami alapja. (Ez derül ki primitív gondolataidból.)
3. Idézz a Biblia 66 könyvéből,ami szerint "szent dolog a szexrabszolgaság"!
4.Ábrahámnak csupán két fia volt(Ismael és Izsák).
Nem voltak lányai!
Lányai Lótnak voltak,aki Ábrahám unokatestvére volt,de őket sem ajánlotta fek Ábrahám senkinek sem.
5. Nyilván az,amiről írtál, NEM a Biblia,hanem saját fantáziád lövöldözése!...Ezt teszi veled az általad választott Sátán!
Tessék itt van, idézem a Bibliából
"Mózes I. könyve, 12.
„17. De megveré az Úr a Faraót és az ő házát nagy csapásokkal, Száraiért, Ábrám feleségéért.
18. Hívatá azért a Faraó Ábrámot és monda: Miért mívelted ezt velem? Miért nem mondottad meg énnékem, hogy néked feleséged?
19. Miért mondottad: Húgom ő; azért vevém magamnak feleségűl. Most már imhol a te feleséged, vedd magadhoz és menj el.
20. És parancsola felőle a Faraó némely embereknek, a kik elbocsáták őtet és az ő feleségét, és mindenét a mije vala.”
"Mózes I. könyve, 19.
„7. És monda: Kérlek atyámfiai, ne cselekedjetek gonoszságot.
8. Ímé van énnékem két leányom, a kik még nem ismertek férfiat, kihozom azokat ti hozzátok, és cselekedjetek velök a mint néktekt tetszik, csakhogy ezekkel az emberekkel ne csináljatok semmit, mivelhogy az én hajlékom árnyéka alá jöttenek.”
Ha tudsz értelmesen olvasni, világos,hogy az idézett szövegben NEM Ábrahám,hanem Lót, beszél.
A fáraóval kapcsolatos szöveget mi okkal idézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!