Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Lilith szimpatikusabb,...

Ha Lilith szimpatikusabb, mint Éva, akkor már sátánista vagyok?

Figyelt kérdés

Az eredeti történet szerint Lilith volt az első nő, aki Ádám párja volt. Lilith egyenlő volt Ádámmal, de Ádámnak maga alá akarta rendelni Lilithet, aki ezt nem hagyta és elhagyta Ádámot. Isten megbüntette Lilithet és megteremtette Évát, aki engedelmeskedett Ádámnak. Szerintem ez borzalmas.

Lilith persze bosszút állt és kígyó képében megrontotta Évát. Lilith halhatatlan maradt, mert nem evett az almából. Később a pokolba száműzték.

Lilith nekem nagyon szimpatikus. Szeretném Lilith-et imádni, hozzá imádkozni, a segítségét és a védelmét kérni.

Meg vagyok róla győződve, hogy Lilith állt az igazság oldalán és Éva a rosszul sikerült nő. Lilith erős, Éva gyenge.

2024. ápr. 1. 06:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest hogy Ádám eggyenlő volt Lilith-el Ádámnak nem nagyon jutottak szuperképességek mint az önmegtermékenyítés meg a varázserő:D

A Lilith-es sztori annyi helyen vérzik hogy csak ihaj

2024. ápr. 5. 20:45
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem volt szó önmegtermékenyítésről. Lilith démonná vált, miután elhagyta az Édent
2024. ápr. 5. 21:49
 23/33 anonim ***** válasza:

#22 Ádám és Éva is elhagyta az Édent mégsem váltak démonná.

Az hogy egy ember démonná transzformálódik, az teljesen példa nélküli a bibliában.

Ilyet csak a Hollywoodi filmekben látni.

2024. ápr. 6. 07:55
 24/33 anonim ***** válasza:

Ahh értem. Ezek az emberek mi mindenre képesek. Démonná válnak aztán démonokat szülnek. Mondjuk annyi igazat adok neked hogy nem tudom hogyan születnek a démonok :)

Én eddig úgy tudtam hogy bukott angyalok, de akkor Lilith szüli őket

2024. ápr. 6. 18:22
 25/33 A kérdező kommentje:

Halandó lélek is lehet erősebb. A sátánisták hisznek ebben, sok sátánistának az a célja, hogy halála után ő is nagyúr/úrnő lehessen a pokolban.

De lényegtelen is, hiszen csak az számít, hogy a patriarchátus elfogadhatatlan, el kell pusztítani, meg kell semmisíteni, gyökerestül kell kiírtani mindent, ami az egyenlőség útjában áll.

Éva behódolt, ezért ő az igazi szörnyeteg, aki alárendeltté tette a nőket.

2024. ápr. 6. 18:27
 26/33 anonim ***** válasza:

"Éva behódolt, ezért ő az igazi szörnyeteg, aki alárendeltté tette a nőket."

A nők nincsenek alárendelve. xD

2024. ápr. 6. 18:29
 27/33 anonim ***** válasza:

Lillit és a vele kapcsolatos dolgoknak NINCS valóság alapja.

Hazugság az egész!

2024. ápr. 8. 08:16
 28/33 A kérdező kommentje:

#26 Épp te mondtad nemrég, hogy a nő a férfi kiegészítője.

Lilith nem hazugság, ő volt az első nő. Vannak lapok, amelyeket kitéptek a Bibliából, abban szerepelt Lilith is.

2024. ápr. 8. 16:20
 29/33 anonim ***** válasza:

A te istened olyan tehetetlen,aki képtelen megőrizni az alkotása leírását?

Szerintem,te inkább elhiszel minden hazugságot,csak ne legyen az,az Isten által ihletett Bibliában.

2024. ápr. 8. 21:43
 30/33 A kérdező kommentje:

Mert szerinted személyesen Isten írta a Bibliát? Nem emberek írták és szerkesztették meg?

A Biblia a nőket másodrendűként kezeli, az Ószövetség szentesíti a szexrabszolgaságot és Ábrahám is egyszer felajánlotta a lányait férfiaknak, hogy "csináljatok velük, amit akartok".

Ha ez a Biblia, akkor inkább választom a Sátánt.

2024. ápr. 9. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!