Iszlám vallású férfi és magyar megsem keresztelt lány akit ez a férfi a mecsetben feleségül is vett.Ráadásul babát várnak. Féltem a lányom!Van rá okom?
Figyelt kérdés
márc. 27. 07:55
11/16 anonim válasza:
(#10 vagyok) Szóval ja, nem is ismerték egymást, nem bízott benne a lány annyira, nem akarta a babát és nem is volt annyira boldogok. Faszikám is iszlám volt és mindig mondtam a csajnak, hogy azért vigyázz ezekkel a külföldiekkel, akármilyen is a nemzetiségük.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem tudok olyat hogy baj lenne. Szetetik egymást bár a babát nem tervezték mind a ketten örömmel várják. A fiú udvarias nagyon szereti a lányom. Üzenem annak a kommentelőnek aki azt írja kamu sztori de nagyon is nem az. Ha más sorolná nekem ezt a szitut talán én sem hinném. Ami aggaszt hogy még csak 9 hónapja ismerik egymást és már úton a baba. A fiú vallásos a napi 5x ima meg van mecsetbe jár szigorú böjt is van. Nem értek a valláshoz a kulturájukhoz de eltudja valaki képzelni azt hogy egy mélyen vallásos férfit nem érdekli hogy akit szetet és gyermeke anyja nem hogy nem vallásos de még csak nem is van megkeresztelve.Ja és nem erőlteti hogy vegye fel az iszlám vallást sőt születendő gyermekéről is azt nyilatkozta majd ő eldönti amikor itt lesz az ideje de semmiképp nem erőlteti. Szintén a fiú nyilatkozata szerint itt akar letelepefni nem akar haza menni. Lehet hogy csak én aggódom túl de annyi mindent hall az ember és túl kevés volt még ez az idő hogy megismerjem ezt a fiút és mindenféle rosszat feltételezek róla holott nagyon kedves velem. Szerintem legjobb ha hagyom a dolgokat megtörténni lesz ami lesz.
ápr. 2. 02:51
13/16 anonim válasza:
Szadomazo belügy. A humoros az, amikor az ilyeneket századik alkalommal is ronggyá veri a kigyúrt Béla/muhammad/umbulu akkor jönnek azzal, hogy segítsünk.
,,!,,
:D
14/16 anonim válasza:
A kettejük viszonya és kettejük intelligenciája számít. A magyarok közt is van rossz házasság és férj általi terror. Reménykedj a fiatalember jó szándékában. Ha szeretetben élnek, akkor mindegy, hogy valaki vallásos vagy nem.
15/16 anonim válasza:
Udvarias, most. Emberi. aha
ezek ha sokan vannak, akkor élik át a kultúrájuk. Nem jó keverni, látod nyugaton mi megy 40 éve?
Tartsd itt őket. 20 év múlva kiderül, mi vn. Ha fiú lesz, 12 évesen övet kap, s megkapja első tőrét. Nem izlamok ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!