Milyennek képzeled el a Túlvilágot, lesz-e olyan környezet, mint a Paradicsomban, egy ideális Föld, erdők, folyók, városok, éhezés és háborúk nélkül stb.?
Rendet kell tenni a gondolatainkban!
Ha testetlen lelkünk kerül a "mennybe",mit élvezhet abból a "lélek"?
Ha Isten eldöntötte,hogy pokolban,vagy menyországban lesz a helyünk,mi értelme az "utolsó ítéletnek"?
Ha már halálunkkor élvezhetjük testetlen lelkünkkel a menyországot,mi értelme a keresztény hitvallás szerinti test feltámadásának?
21# Jézus szavait nem értetted meg?
János 11:25
Jézus akkor ezt mondta: „Én vagyok a Feltámadás és az Élet. Aki hisz bennem, akkor is élni fog, ha már meghalt.
János 5:24
Igazán mondom nektek: aki hallgat a szavamra, és hisz abban, aki elküldött engem, annak már örök élete van. Az ilyen ember nem kerül kárhoztató ítélet alá, mert már átment a halálból az örök életre.
JW fordítás
24 Teljesen biztosak lehettek benne, hogy aki hallja a szavamat, és hisz annak, aki küldött engem, örök élete van, és nem kerül ítélet alá, hanem átment a halálból az életbe.
Én utána járnék a helyedbe a Mennyországnak, hol is készít helyet Jézus a Benne hívőknek.
Vagy Te itt fogsz élni a földön örökké? Itt csak átutazók vagyunk, nemde? Az örök élet forrását keresve...
De ugye a lélekben szegényektől és a hitükért üldözött sok százezer kereszténytől ezt nem vitatod el igaz?
22.Hsz!
Pont ilyen ígékre gondoltam.
A felvetett kérdéseimre mit szólsz?
25#
Bárhol is vagyok itt vagy a Mennyben Jézus Velem van. Annyira szeret, hogy kereszthalált halt értem. Teljesen mindegy, hogy mik a körülményeim Jézussal egységben vagyok. Őt imádom.
Te ?
Mindenkinek ezt a békességet, szeretetet, örömet, erőt és elfogadást kívánom, amit Jézus Krisztusban kaphat az ember.
Szabadság vándorai
"Azt sem tudjuk még,
Hogy meddig tart ez az utazás
Meddig száll velünk
A cél felé ez a vitorlás
Addig is menni kell
Azt hiszem, hosszú az út"
"Ha nem hiszed el, hogy az életed ajándék,
Nézd meg jobban, hogy élnek anyádék.
Ha nem hiszed el, hogy az élet,
Tényleg örökké tart,
Hiába úszol, belefulladsz, pedig ott van a másik part."
Keress rá YouTube-n.
Vannak fent bizonyságok, akik már látták a Mennyet lelki szinten ...elragadta Őket az Úr és megmutatta Nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!