Zsidok férfiak miért csinálják körülmetélést?
1,figyma és bőrközött bőrt vágják el?
2.tovább birják igy aktust?
3.n3m lesz anyira érszékeny?
#30 de amikor ezt s törvényt meghozták, még nem mosakodtak annyit az emberek, mint ma. Fogjátok már fel.
A csikló kivagást meg egy napon nem lehet említeni a körülmetéléssel, már ne is haragudj... A férfiak a metélés után ugyanolyan nemi életet tudnak élni, maszturbalni is tudnak, a nők nem... Bocs, de a metélés nem annyira sajnálandó (sőt, azt nem is kell sajnálni...), mint azoknak a nőknek a csonkítása.
#32!
"A férfiak a metélés után ugyanolyan nemi életet tudnak élni"
Ezt honnan veszed? Szexeltél előtte meg utána is hogy körülmetéltek?!
Csikló nélkül is lehet maszturbálni. Felnőtt nők megtanulják a hüvelyi orgazmust. Ezt akkor szerintem megbeszéltük
#33 páromnak metélt farka van pl. Valamint rajta kívül voltam még egy nőcsábász pasival, aki metélt. Mintdkettő ugyanúgy élvezi. A nőcsábász már csecsemőként körül lett metélve, semmi baja a szexszel.
A párom szexelt előtte is, utána is, mert neki fitymaszűkülete lett. Jobban szereti a metélt verziót. :)
Ha a csiklót veszik ki, az egy érző idegekkel teli rész, a hüvelyi orgazmus pedig nem olyan könnyű, a legtöbb nőnek csikló orgazmusa van csak. A fityma egy kib.szott bördarab. Hogy ebből a metélt férfiak miért csinálnak problémát, egyszerűen nem értem...
Arról nem is beszélve, hogy a csikló megcsonkítása konkrétan a nők élvezetének megszüntetése miatt van. A metélés pedig egyáltalán nem. Nem zavar a szexuális életben, nem lesz csúnyább a nemi szerv.
Tartom magam ahhoz, hogy egy napon nem lehet említeni a kettőt, a metéléstől semmi baja nem lesz a férfinak...
a korulmetelt ferfiak parjainal joval kisebb a mehnyakrak elofordulasanak eselye
azt a 60-as evek ota tudtak, hogy a zsido noknel joval ritkabb, de csak mostanaban ertettek meg, amikor kiderult, hogy a mehnyakrakok nagy reszet szexualisan terjedo virusok okozzak
lehet mosakodni, de valami miatt a korulmeteles tutibb
de hogy ezt tudtak volna az okori zsidok, azt ketlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!