A Jehováknál kik áldozhatnak?
Szia Luci
Nagyot csalódtam benned, több oldalról is. 😥😪
A felkentek, nem "jótét lelkek", hanem ugyan olyan emberek mint TE vagy én.
Azok akik oda tartoznak, az nem jelenti, hogy már mindegyikük az égben van.
Isten szavában olvashatsz arról, hogy a nagy nyomorúság végső szakaszában, a még földön élő felkenteknek, nem kell meghalniuk, hanem azonnal elváltoznak, ami azt jelenti, hogy elragadják őket a földről, és megkapják a végső elpecsételésüket.
Addig Jézus és azok akik már az égben vannak, nem kezdik meg az ítélet végrehajtását. Mert mindegyiküknek ott kell lennie, egyikük nélkül sem kezdenek bele.
(1Tesszalonika 4:17) 17 Azután mi, akik életben leszünk, velük együtt elragadtatunk felhőkben, hogy találkozzunk az Úrral a levegőben, és így mindig az Úrral leszünk.
(1Tesszalonika 4:15) . . .mi, akik életben leszünk az Úr jelenléte idején, semmiképpen nem előzzük meg azokat, akik meghaltak,
Ezért kedves Luci, elvileg a létszám meg van.
Áldozatot pedig mindenki hoz a királyságért, nem csak a felkentek.
Téves értelmezés, hogy az az áldozat, hogy valaki fogyaszt a pászkából és a borból.
Akkor hozok áldozatot, ha lemondok arról, hogy csak magamnak éljek, és annak élek aki megváltott. Ehez pedig az tartozik hozzá, hogy végzem a Jézustól kapott feladatot, támogatva ezzel a felkenteket, és Jézus királyságának érdekeit támogatom.
Egyébként pedig addig kell megemlékezni Jézus haláláról, amíg át nem veszi a hatalmat az emberek kezéből.
(1Korintusz 11:26) 26 Mert valahányszor eszitek ezt a kenyeret és isztok ebből a pohárból, az Úr halálát hirdetitek, míg ő el nem jön.
Utána ez a megemlékezés, vagy ünnep is megszűnik, betöltötte a célját.
Az új rendben, új könyvek nyittatnak, A jelenleg használt Biblia érvényét veszti.
4
Valóban?
Ez tévedés, ugyan is olyan személyek is vannak köztük, akik semmilyen vezető szerepet nem töltenek be, sőt vannak köztük nők is.
Nagyon hamar be is telt volna létszám. Már pedig a prófécia alapján az utolsó napokba is lesznek akik ilyen meghívásban részesülnek.
Ismét figyelmen kívül lett hagyva az a prófécia, hogy ami arról a nemzedékről szól, akik bizonyos ideig együtt élnek azokkal, akik az Úr jelenlétének kezdetén már szolgáltak.
Úgy vélem, itt senki nem veszi figyelembe azokat a Bibliai leírásokat, amik erről szólnak.
Vagy nem értik, vagy félreértelmezik.
Ugyan úgy figyelmen kívül vannak hagyva, mint a Jézus személyét azonosító jellemzők. Ezért nem is ismerték fel, a megváltót.
Vagy ti értelmeztek valamit nagyon félre, gyanítom, hogy inkább ez.
"Ezért nem is ismerték fel, a megváltót."
Értem, most már ti lennétek a "megváltó" is. Nem erős hasonlat kicsit tőletek is?
6
Én ilyet nem mondtam. Te jó ég.
Te teszel bennünket hazuggá, amikor olyasmivel vádolsz, amit nem mondtunk.
"Nagyot csalódtam benned, több oldalról is."
Jó és hol érdekel ez engem? Sírva ugorjak egy királyság terembe? Jó, hogy nem a trónra...
Amúgy meg nem kell a rizsa és örökké mellépofázás. Ki és miért találta ki nálatok, és milyen elven, hogy ki úrvacsorázhat és ki nem?
Mi lesz azzal, aki téved? Mi köze a 144 ezer emberhez?
"Ugyan úgy figyelmen kívül vannak hagyva, mint a Jézus személyét azonosító jellemzők. Ezért nem is ismerték fel, a megváltót."
Magatokat hasonlítod Jézushoz ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!