Ha lennének kérdéseim istennel kapcsolatban kihez tudnék fordulni? Ki tudnr válaszokat adni és hol? Van ilyen weboldal vagy valaki akinek feltudnám tenni a kérdéseket? Ti hisztek istenben?
Szervusz.
Nekem irhatsz, akár privátban is.
Illetve a jw.org honlapon a keresőbe írva a témát, ami érdekel, kaphatsz válaszokat. Vannak Biblia versek,cikkek videók, minden korosztálynak.
Mindenképpen célszerű elmenni közösségbe, ahol Jézus nevében jönnek össze.
Én azért hiszek Istenben, mert Jézus Krisztus megszólított, hogy kövessem Őt.
Szóval tudom, hogy van Isten. Megtapasztaltam a feltétel nélküli szeretetét.
Ahol laksz tudsz gyülekezetet?
Biztos van helyben pap vagy lelkész, hozzájuk fordulhatsz nyugodtan.
Ha személyesen nem tudsz vagy szeretnél, akkor itt is megteheted:
Google-nek hívják és kb. minden kérdésed megtalálható már vele.
De ajánlom az adott vallás szent iratait is.
Amennyiben komoly a kérdésed, és értelmes kérdéseket szeretnél feltenni, itt vagyok.
Egyébként meg gondolom van a közeledben templom, a plébánosnak biztos van fogadóórája.
Felkeresed a közeli vagy másik templomban a papot.
Vagy keresel interneten teológusokat akiket ha szépen megkérsz talán diskurálnak majd veled.
Veszel olyan könyveket ahol a kérdéseidet vagy hasonló kérdéseket válaszolnak meg.
Rákeressel a kérdéseidre interneten mert rengeteg vallással kapcsolatos kérdést feltettek már és megválaszoltak, már amit tudtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!