Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Arra már rájöttem, hogy a hit...

Arra már rájöttem, hogy a hit mindig eléri célját. Csak azt nem látom át, hogy vannak-e kivételek?

Figyelt kérdés

Emelkedett mesternek tarthatod magad, ha a hittel jól bánsz, a kimondott kivánságaidnak erőt tulajdonítasz.Azt is mondják, hogy csak a tisztult ember tud bánni az ilyenfajta megidézésekkel.

De mi van azokkal akik hitetlenek, vagy nem úgy idéznek meg ahogy kellene? Mi a boldogtalanságnak a megfogalmazása?

2024. febr. 28. 05:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gondolatokkal meg önmagában akaratokkal nem tudsz mit befolyásolni még mindig.

2024. febr. 29. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Van az olyan "hit" amit mintegy mágiaként alkalmazunk, önbeteljesítő vizualizációként. Ehhez a fajta hithez Istennek semmi köze, sőt nem jó a szemében.

A másik fajta hit, bizalom Istenben, minden körülmények között. Isten ígért gondviselést, de nem gazdagságot, sikert, vagy az álmok megvalósítását.

2024. febr. 29. 17:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mint látjátok én eléggé meg vagyok győződve, hogy a hit használható céljaink elérésére.

Igen 12es vizualizálva hittel és akarva és vizualizálva koncentráltam egyetlen dologra, hogy azt idézzem meg és aznap pont úgy ahogy kértem megtörtént. Ez egy sorsolásos véletlen megidézése volt, tehát semmi mással nem tudtam volna elérni.

Volt máskor is ilyen, az is megtörtént. Így nekem át kellett rendeznem gondolataimat, hogy a hit az nem csak arról szól hogy Isten és ima, hanem bárkinek egy hatékony eszköz, amit nem eléggé használunk.

Köszönöm, hogy együtt tudtunk gondolkozni így jobban meg tudom fogalmazni mik szükségesek ehhez a nyerő módszerhez. Lelkesedés, vizualizáció, akarat, hit. Ezeket egyszerre..

Mert ugye a beteg emberekben nincs lelkesedés, a szerencsesovár pénzsóvárság sem jó rezgés a bevonzáshoz.

2024. febr. 29. 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mint látjátok én eléggé meg vagyok győződve, hogy a hit használható céljaink elérésére."

Persze, viszont ez egy eléggé homályos megfogalmazás.

"hogy azt idézzem meg és aznap pont úgy ahogy kértem megtörtént."

Akkor hol vannak a több millió dolláros nyereményeid?

2024. márc. 1. 14:14
 15/16 A kérdező kommentje:

De ez is megtörtént. Mentem lefelé a léocsőn és azt képzeltem aranyeső hullik rám. Másnap milliókat kaptam nagybáttyámtól, minden előzmény nélkúl döntött igy.

"Mint látjátok én eléggé meg vagyok győződve, hogy a hit használható céljaink elérésére"

Ebben semmilyen homályos állitás nincs. Legfeljebb nálad van az értetlenség.

2024. márc. 3. 05:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább azt jelenti, hogy a vakhit néha-néha bejön.

Csak tudod, aki tanul valószínűségszámítást, annak ez nem meglepő.

2024. márc. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!