Milyenek a fekete kendős nők?
30 éves vagyok, nem rég jártam dubaiban, ahol több nagyon aranyos lánnyal szimpatizáltunk, kölcsönösen. Leginkább azok a lányok fogtak meg akiknek fekete lepel fedi a testüket, hajukat. Nekem nagyon tetszettek. Gyönyörű arcuk és kezeik voltak. Milyen vallásúak pontosan?
Számíthat ismerkedéskor az hogy keresztény vagyok? (Gondolkoztam rajta, hogy letelepednék, nyilván nem csak miattuk.)
30 évesen felteszed a kérdést, hogy vajon Dubai-ban milyen vallásúak...
Amúgy furcsállom, hogy teljesen lefátyolozott nőket láttál te Dubai-ban, mert ott kb. csak dísz muszlimok vannak.
"A lányom is meg fogja tenni a fiújáért."
Elég baj... Egyrészt, hogy képes feladnia magát, másrészt mert kicsit sem érzi ezt problémának, hogy a "fiúja" nagyjából teljes identitásváltást követel tőle, míg ő a kisujját sem mozdítja. De a "szép szavak" az elején még megvannak.
Attól függ, hogy mennyire vallásos.
Mert vannak azok a muzlim nők, akik hirdetik a vallásuk szabadságát, persze Európában meg Amerikában, ahol meg lesz emiatt a "helyes útra" térítve utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!