Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagymamám reakciója normális...

Nagymamám reakciója normális volt?

Figyelt kérdés
Evangélikus vagyok én is, és nagymamám is, de apa katolikus volt, így én eléggé ökumenikus szelleműnek tartom magam. Rózsafüzért nem szoktam imádkozni, de a Jézus ima nagyon rokonszenves számomra, bár nem mélyedtem igazán el benne. Három éven át volt a jobb kezemen egy imalánca a Jézus imához, egy csotki, amiről az egyik fa golyó lejött, és ma levágtam a kezemről. Telefonáltam a nagyival, erre mondja, hogy jól tettem, hogy levágtam. Amikor mondom neki, hogy tervezek venni egy újat, akkor mondta, hogy nem kell, mert az imának a szívemben kell élnie. Igen, lehet, hogy túlzottam kiegészítőbe ment át nálam ez az imalánc, de mégis valami kapaszkodót jelentett számomra Isten felé, és ezt is egy hitvallásnak érzem meg kifelé. A nagyi miért úgy áll hozzá, hogy megmondja nekem a tutit, és miért nem úgy, hogy támogat engem abban, hogy jobban meg tudjam élni, azt, aki én vagyok? Főleg úgy, hogy nem az ő elgondolásával ellentétes nézetet hirdetnék a karomon. A nagyi konzervatív evangélikus, de valahol modern is, mert Facebookozik, és okostelefonja is van.

febr. 1. 08:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindenki abban és úgy hisz, amiben és ahogy szeretne
febr. 2. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!