Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kinek milyen elhatározása...

Kinek milyen elhatározása ,terve van nagyböjtre?

Figyelt kérdés

Holnap már hetvenedvasárnap, nagyon közeledik hamvazószerda is,kis ihletet jöttem meríteni, ha valakinek valami jó elhatározása,terve van nagyböjtre,ne tartsa magában! :D

Áldott készülődést kívánok! :)

jan. 27. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#8: Ez jó böjt, habár a böjt az első hetet kivéve heti 6 nap.
jan. 29. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
vegán étrend, nincs desszert, nem megyek el bulizni, sört leszámítva nincsen más alkoholos ital. eléggé elfoglalt vagyok, ezért néha egy sörrel ha kiereztem a gőzt szerintem az jót is tesz, de fontos a mértéktartás. mellette elkezdek nagyon sokat edzeni
febr. 11. 03:52
 13/15 anonim ***** válasza:
#5 Egyrészt a böjtöt kavarod az eü reformmal, másrészt a böjt a lemondásról szól - namost az édesség fogyasztása nem feltétlenül a lemondás legmegfelelőbb megnyilvánulása...
ápr. 15. 06:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok az #5-ös, és köszönöm szépen a véleményedet. Sajnos nálam a böjt az egy hízókúra, és belekavar az általános étkezési szokásaimba. Lehet, hogy nem kellene így a böjttel próbálkoznom - de a családom igényli.
ápr. 15. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"nálam a böjt az egy hízókúra"

Nem csoda, ha mogyorókrémes gombócokkal "böjtölsz"...

:-)

ápr. 15. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!