Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint az a jobb...

A Biblia szerint az a jobb módja az Istennel való kapcsolattartásnak,hogy meghallgattas...Ha csak úgy egymagad imádkozol akárhol és komolyan gondolod... Vagy ha egy szobor, feszület előtt csinálod,elmész Jeruzsálembe oda ahol meghalt Jézus..?

Figyelt kérdés

jan. 27. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha eladod mindenedet a szegényeknek.
jan. 27. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy feszület előtt nem imádkozhat valaki komolyan?

Mert komolyan hülyeség a kérdésfelvetés is...

Amúgy pedig Jézus szerint ez a legjobb módja:

"Nem jut be mindenki a mennyek országába, aki mondja nekem: - Uram, Uram! Csak az, aki teljesíti mennyei Atyám akaratát."

jan. 27. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet imádkozni ha tényleg komolyan gondolod
jan. 27. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Biblia nem határozza meg, hogy hol és mikor imádkozhatunk hozzá.

Az ő "telefonja" soha nem foglalt.

Ha tárgyakhoz imádkozol, az nem jó, Jézus, és az első tanítványai sem használtak tárgyakat.

A zsoltárokban olvashatunk egy ezzel kapcsolatos gondolatot, amit érdemes megfogadni:

(Zsoltárok 115:4–8) 4 Azoknak bálványai ezüst és arany, emberi kezek munkája. 5 Szájuk van, de nem beszélnek, szemük van, de nem látnak. 6 Fülük van, de nem hallanak, orruk van, de nem szagolnak. 7 Kezük van, de nem tapintanak, lábuk van, de nem járnak, nem adnak ki hangot torkukon. 8 Amilyenek ezek, olyanok lesznek készítőik is, mint ahogyan mindenki, aki bennük bízik.

jan. 27. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádkozni bárhol,bárhogyan és bármikor lehet.

Pl.Autóvezetés közben-figyelve a vezetésre is,ágyban fekve éjszaka-nappal,egy fontos tárgyalás,konfliktus közben némán,stb.

Az én imameghallgatásaim közt van olyan,amikor infarktusom után az intenzível kidótozva,becsövezve feküdtem,vagy munka közben,életem egyik fordulópontján imádkoztam csupán egy sóhajjal.

jan. 27. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

5.Hsz.

Jav.:kidrótozva

jan. 27. 19:21
 7/8 szp72 ***** válasza:
Az ima meghallgatás Jézus szerint a kitartás és a hit erôsségének függvénye.
jan. 27. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Válaszoló, ez abszolút egy téves és hamis meglátás!! Jéus sem adta el mindenét, mert a megélhetéséhez neki is ételre volt szüksége, és csodát is csak a Mennyei atyával tett, ezért nem, nem kell eladj semmidet ahhoz, hogy imádkozhass!

A Biblia szerint az Istennel való kapcsolattartás egyetlen és tökéletes módja, az, ha kapcsolatod van Krisztussal, azaz személyes élményed van vele, amihez nem feltétlen látnod kell, vagy hallanod, ha felismerted az ő Mindenhatóságát, Istenségét, ha felismerted az ő Testben születését, halálát, és feltámadását, Imádkozol, hiszen ez a módja az Istennel való személyes kapcsolattartásnak, továbbá cselekszed azokat az igéet, amik a Biblián keresztül megérintik a lelkedet,akkor biztos lehetsz benne, hogy örök életed is van, és nem kell sem szobor, sem szent hely, sem semmi egyéb, hiszen a te tested maga a szentszellem temploma, ezért a lényeg, hogy szívből imádkozz😉😉🤩

Hajrá, és áldjon meg téged az Úr🙏🙏

jan. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!