Mely bibliai alkalmazások nincsenek teli reklámokkal?
Ne csináljatok Istent a Bibliából barátaim, mert az hamis út.
A Bibliát egy ember döntésére rakták össze, a saját szájíze szerint összeválogatva az anyagokat, és rengeteg nem oda való is belekeveredett.
Szeretném jelezni, hogy nem néhány püspök vezeti az Egyházat. Sokkal több. Minden, mit egyházi személyek tesznek, (sajnos) nem mindig az Egyház jóváhagyásával cselekszenek. A zarándokló egyház emberekből áll.
Továbbá a sajtó bolhából elefántot csinál, és fordítva. Főleg az Egyházzal kapcsolatba. Vegyük pl. Erdő Péter "Az Egyház nem jótékonysági szervezet" mondatának kiforgatástát; esetleg a Fiduccia Supplicans-sal kapcsolatos hazudozást; a szinódus hamis bemutatását; s még sorolhatnám.
Nem tudom miért pontozzátok le Zitust (11). Csak mert a JT oldalát ajánlgatja? Ennyire elfogultak vagytok?
Én nem vagyok Tanú, nem is akarok hozzájuk csatlakozni, de a telón én is az ő app-jukat használom, mert az övékét találtam a legjobbnak.
Egy próbát neked is megér kérdező.
Az NWT semmiképp sem mondható szakszerű fordításnak. Több helyen "fordítják" a "רוח" (ejtsd: "ruach") szót tevékeny erőnek, pedig lélegzetet, szellemet, lelket jelent; csak hogy ne kelljen elismerniük a Szentlelket. Pl
Mi az elvárásod egy ilyen appal kapcsolatban?
Van fent a neten több fajta biblia (akár az OSZK oldaláról is letölthető), innentől csak egy PDF olvasó vagy böngésző (ha HTML) kell a megjelenítéséhez.
Amúgy Linuxon van egy BibleTime nevű program, annak az adatfile-jai nyíltak, más rendszerre is irható app ezek használatával. Bár az eredeti is kb. annyit tud, hogy az adott részt megjeleníti, meg tud szövegre keresni (vagy ha beírod, hogy pl. Rev 8:11, akkor megjelenik a megadott részlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!