Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az utolsó időben élünk?

Az utolsó időben élünk?

Figyelt kérdés

Azaz az emberiség az utolsó időben él, aminek meg vannak számlálva a napjai (évei)? Elpusztul a jelenlegi világ a 21. század első felében?

Főleg vallásosak válaszát várom, de a többiekét is!

Poénkodók válasza nem érdekel!

Egy 2022-es felmérés alapján az USA-ban tízből négy felnőtt úgy véli, hogy az emberiség „az utolsó időkben” él.

[link]

jan. 20. 16:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 IstenGyermeke1 ***** válasza:
51%
Kérdező, a Katolikus Egyházzal kapcsolatos tudásod nulla; előítéleteid meg vannak. Nagyon szépen kérlek, fejezd be az alaptalan rágalmak szajkózását.
jan. 26. 09:43
 42/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm "Isten Gyermeke" a kedves megjegyzésed. Egyre inkább látom, te se az vagy, akinek bemutatkoztál.
jan. 26. 16:39
 43/54 A kérdező kommentje:
Azon viszont gyakran elgondolkozom, miért rühellem én egyre jobban a katolikusokat.. Talán azért, mert már túl sok negatív tapasztalatom volt velük.. Főleg itt az online világban.
jan. 26. 16:41
 44/54 anonim ***** válasza:
48%
Szíved joga úgy gyűlölködni, ahogy akarsz (sokatok csak erre képes, de ez is teljesítmény tőletek), csak ironikus látni pont olyantól, aki fennhangon beszélt nem rég a vallási toleranciáról :)
jan. 26. 16:46
 45/54 A kérdező kommentje:
Az inkvizíciós egyház híve emlegeti itt a toleranciát?? Én a helyedben nem jönnék ide többször a kollégával együtt. Már nagyon messze járunk az alapkérdéstől és ez kettőtöknek köszönhető.
jan. 26. 16:53
 46/54 anonim ***** válasza:
48%
Akkor nem te offoltad szét a 29-esben, amikor elkezdtél papolni hinduk soha nem létező vallási toleranciájáról. Véletlenül se...
jan. 26. 17:01
 47/54 A kérdező kommentje:

Nem unod még? Miért nem kérsz melót a felettesedtől? Vagy miért nem mész inkább imádkozni, az állítólagos "Isten emberével" együtt?? Szócsatázni jobban szeretsz?

A hinduizmuson belül sokkal nagyobb a vallási tolerancia, mint nálatok.

Te életedben nem voltál még se Indiában, se buddhista országokban, nem ismered se a hinduizmust, se a buddhizmust. Csak valamit halottál róluk, aztán hozod itt nekem az elfogult újságcikkeid.

jan. 26. 17:11
 48/54 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudom, ki töltötte meg a fejed ennyi gyűlölettel, sem alaptalan előítélettel a fejedet a Katolikus Anyaszentegyházzal szemben, s nem is szeretném megtudni. De kérdem én, mire jó a mocskolódás?

Az Inquisitio Catholicæ 1965-ben megszűnt, az Egyház hivatalosan elutasítja annak ezközeit már egy ideje.

A tiszteletteljes hangvételű vitára nyitott lennék, amennyiben az ellenfelem ÉRVEKET hoz fel álláspontom ellen. A te esetedben egyik sem teljesül; nem látom értelmét, hogy további időt fordítsak rád-

Laudetur Iesus Christus! (In æternum, amen.)

jan. 26. 17:25
 49/54 A kérdező kommentje:
Az inkvizíció lehet hogy megszűnt, de a megnyilvánulásaitok továbbra is ellenszenvet teremt. Köszönöm, hogy te már mész. Hamarabb is eszedbe juthatott volna. Majd a rövid, képmutató imád üdvözít...
jan. 26. 17:48
 50/54 anonim ***** válasza:

"A hinduizmuson belül sokkal nagyobb a vallási tolerancia, mint nálatok."

Pontosan, azért üldözik a mai napig a keresztényeket és muzulmánokat, mert olyan nagy a vallási tolerancia bennük. :)

Én azért a fordítottját nem látom, itt nem tartanak fogva hindukat ezer számra, nem üldözik őket állam által támogatva.

jan. 26. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!