Szerintem éjjel egy kész emberként le született az antikrisztus látomásom volt. Minden embernek a tvén telefonon és számítógépen odarakott magából egyet. Láttam. Hogyan lehet védekezni ellene? Lent leírom
Ezeket ajánlom:
* Lakásszentelés
* Szent Mihály ima
* Szentelt víz (vagy szentelt akármi, ha víz nem érheti).
Kedves kérdező, ilyesféle Istentől kapott látomásaid nem lehetnek.
A biblia végén Isten egyértelműen kijelentette, hogy az volt az utolsó hogy amit velünk közölni szeretett volna.
Tehát nem kaphattál Istentől látomást, mert már vége van a próféták korának.
Így hát ezt tudom tanácsolni neked:
Tehát Isten pont egy olyan mocskos szájú (ma 08:51) valakit választott ki mint te. Pont téged és csak téged.
Miért is?
Oké. Tegyük fel nem voltál tudatmódosító szer hatása alatt. Ettől még van kismillió lehetőség ami miatt képzelődhettél. Fizikai és mentális betegségek például.
Orvost nem árt felkeresni.
Nem fogod tudni egy imadsaggal megszeliditeni, azt akitol kaptad egy a "latomast". Sokkal erosebb o annal...
Amugy a "latomasod" teljesen korrekt abban az ertelemben, hogy vannak ilyen tervek. Avagy semmi titkosat nem arult el. Ezek nyilt tervek, melyek az interneten olvasva megtalalhatoak, ezert nekem nem mondtal semmi ujat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!