Hogy lehet. hogy én még sosem futottam őssze Jehova tanúival?
6# Huh, ezt mind betartani a betű szerint szinte lehetetlen.
Tiszta mázli, hogy Jézus Krisztus elhívott, Szent Szellemét adta segítségül, kiigazított.. Velük való közösség a valódi szabadság! Isteni szeretet, béke, öröm.
Imádom Izrael Szentjét !
Kívánom, hogy ez az Égi kegyelem munkálkodjon csak Mindannyiunkban.
Zsidókhoz 13:20-21
A Békesség Istene feltámasztotta a halálból nyája — vagyis népe — nagy Pásztorát, Urunkat, Jézust, aki a saját vére által megkötötte az Örökkévaló Szövetséget. Most pedig a Békesség Istene adja meg nektek mindazt a jót, amire szükségetek van ahhoz, hogy akaratát véghezvigyétek. Azért imádkozom, hogy Jézus Krisztus segítségével Isten változtasson benneteket olyanná, hogy örömét lelje bennetek. Jézusnak legyen dicsőség örökké! Ámen.
"Ha valaki egy kinevezett személy ellen beszélt, azt Isten úgy vette, hogy ellene beszél."
Az őrtorony társaság vezető testületének véneit ki nevezte ki? Mármint önmagukon kívül.
#4 "Nem-e a szektád "mindenki más a sátán hatalmában van, csak mi nem" logikája kelti ezt benned?"
Helyesen: Nem a szektád..... kelti-e ezt....
Tudom, nyelvtannáci vagyok, de a vélemény súlyát akkor is csökkenti egy ilyen durva hiba, ha a vélemény megalapozott.
Egyébként a vita magyar nyelven folyik.
Nem vagyunk szekta.
Ha valakit lehet vádolni azzal, hogy "sátán tanítása más vallás",az Isten szava a Biblia.
Nem de Te is ezt állítod rólunk, a Te vallásodhoz viszonyítva?
De az igazság, ahogy Jézus mondta, mindig győzedelmeskedik.....
Örülj neki
Hozzám egyszer becsengettek.
Kimentem a kapuba mert nem tudtam ki az,mit akarnak.
Erre elkezdte a nő a szokásos szöveget.
Tök aranyos is volt még minden,gondoltam elmondja és ennyi.
Igen ám,csakhogy következő hétvégén szombaton újra jöttek.
Már nem mentem ki.
Ahogy az utána való szombaton sem..
Egy hétfői napon mentem lányomert az iskolába,és pont a kapuban álltak már..
Jöttek velem egészen az iskolaig.
Hiába mondtam,hogy sietek nem érek rá,ne haragudjanak,én amúgy is katolikus vagyok.
Erre az esetre egy héttel csengett a telefonom.
Felvettem,és a nő volt az.
Azt hittem lehidalok.
A boltba bement és megkerdezte nem -e ismernek engem(kis falu,mindenki ismer mindenkit)a boltos nő odaadta neki a számomat....
Szóval leraztam gyorsan őt.
Meg kétszer hívott utána,és háromszor írt sms-t,hogy mi újság velünk.
Nem reagáltam már sem a hívásokra sem az sms-ekre.
Erőszakosak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!