A sátánisták rossz, gonosz emberek?
És a bolsevikok mit csináltak?
Vagy a keresztény hittérítők az indiánokkal?
Hogy ha nem is teista, de itt nem is a teizmus a lényeg, hanem ez az egész az önzésről, a gyengébbek eltiprásáról szól, hogy csak saját magunk számít és vegyük el mástól, ami nekünk kell. Vagy rosszul látom?
Csak egy eszme van, ami a gyengék védelme mellett áll ki és az egyenlőséget hirdeti, ez pedig a kommunizmus. Az igazságos világban mindenki egyenlő, a vallások pedig akadályozzák az igazságos világ létrejöttét.
"Vagy rosszul látom?"
Rosszul látod.
"Csak egy eszme van, ami a gyengék védelme mellett áll ki és az egyenlőséget hirdeti, ez pedig a kommunizmus"
Pedig én láttam egy filmet ahol a kommunisták rosszak voltak tehát te gonosz ember vagy a logikád szerint.
"Csak egy eszme van, ami a gyengék védelme mellett áll ki és az egyenlőséget hirdeti, ez pedig a kommunizmus. Az igazságos világban mindenki egyenlő"
- Vajon a sztálini Szovjetunióban vagy mondjuk Rákosi (= Rosenfeld ✡️) Magyarországán mennyire volt egyenlőség a párttagok és a kisemberek között?
Szerintem menj te el egyszer Kubába vagy Észak-Koreába és nézd meg mekkora egyenlőség van ott a gyakorlatban.
Akkor a sátánisták mit tennének a gyengékkel és az elesettekkel?
"- Vajon a sztálini Szovjetunióban vagy mondjuk Rákosi (= Rosenfeld ✡️) Magyarországán mennyire volt egyenlőség a párttagok és a kisemberek között?"
Az egy hibás modell volt. A kínai modell az igazi. Kína ma is virágzik.
"Pedig én láttam egy filmet ahol a kommunisták rosszak voltak tehát te gonosz ember vagy a logikád szerint."
Nézőpont kérdése. Én egy olyan világot akarok, ahol mindenki békében, boldogságban és biztonságban élhet. Ehhez viszont a szabadságot kell feladni.
Viszont a sátánizmus szociáldarwinista. Az talán nem gonosz dolog? A gyengék, a beilleszkedni nem tudók eltiprása, az empátia hiánya, a segítségnyújtás elutasítása. Pont olyan, mint a nácizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!