Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg igaz lenne ez? Most...

Tényleg igaz lenne ez? Most akkor a nagymamám is elfog kárhozni?

Figyelt kérdés

Hogyha egy ember, nem tér meg, nem fogadja el Isten Fiát Megváltójának nem él a biblia szerint az halál után pokolra jut. Ahol örökké kínok kínjában lesz része. Vagyis gyötrődik ott az ember éjjel nappal, örökkön örökké a igy irja a biblia is, hogy nem elég jó embernek lenni

Megkell térni mert bűnbe születtünk és követtünk el hibákat ami a bűn és ettől csak Jézus Krisztus tud megváltani, hovy halál után mennybe jussunk. De aki nem hisz Jézusban az már most elkárhozott a földön, mert nem hisz Isten Egyszülött fiának nevében..igy irja a biblia..

Én annyira félek nem akarok megterni magam módján mint katolikus elsö áldoztam megvan sz egész családom keresztelve tudjuk az alapokat hogy Kicsoda Isten vagyis a Mennyei Atyánk kicsoda Jézus hát a mi Urunk a megváltó az Isten Egyszülött fia.. na szóval....

Csak félek most mert a mama nagyon beteg 2 infarktust kapott ha meghal félek hogy a pokolba jut és eleget szenvedett az életben 65 éves mamám megvan gerincre is mütve, szivre, nyakra, méhre, és félek hogy ha nem tér meg a halál után a pokolba jut ahol mégtöbbet szenved örökké sohasem véget nem érő szenvedeseben.. remélem az Ur konyoruletes hisz tudja hogy emberi testben vagyunk a jó szív meg a hit a lényeg.. en sem akarok megterni elni akarok ugy ahogy em akarok de senkit se bantok

2024. jan. 3. 19:24
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
2%
Hát, ha a mesekönyved azt mondja, akkor bizony úgy van.
2024. jan. 3. 19:29
 2/22 anonim válasza:
59%
a kereszténységnek a wikipédia szerint 2 milliárd hívője van, ez azt jelenti hogy a maradék 6 milliárd a pokolra jut xd
 3/22 anonim ***** válasza:
8%
A nagymamád szenvedései véget érnek, amikor meghal.
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket az idióta kérdéseket mért ide írjátok? És honnan jött ilyen, hogy ilyet kiírj? Ahogy hallod, hogy leírják a valóságot a kötekedő vallásosokról, ti rögtön kényszert éreztek, hogy bevédjétek őket?
2024. jan. 3. 19:31
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
És azokkal a kisgyerekekkel mi van, akik mondjuk nem lettek megkeresztelve és meghalnak? Szerencsétlen ártatlan lelkek is a pokolra jutnak, ugyanoda, ahova a sorozatgyilkosok, pedofilok és csalók? Vajon én is oda kerülök, csak mert annyi a bűnöm, hogy mondjuk házasság előtt szexeltem? Vagy egyszer-egyszer hazudtam? Ennyi erővel akkor gyilkolhatnék is, ha úgyis ugyanoda kerülök, akkor minek erőlködjek azon, hogy példamutatóan éljek🤣
2024. jan. 3. 19:42
 6/22 A kérdező kommentje:

Egy személy ezt a privit írta nekem itt gyakorin:

Én nem szeretnék a kérdés alá nyilvánosan írni, de neked ide privátban szívesen!

Én nem tudom megmondani, hogy a nagymamád el fog-e kárhozni, de azt tudom, hogy Jézus azt mondta, hogy senki sem mehet az Atyához, csak ő általa. Szóval sok jó tettel, meg hogy nem ártasz senkinek és kedves vagy nem elég ahhoz, hogy a Mennybe juss, mert ha az alapján jutnának az emberek a Mennybe hogy mennyi jót tettek, akkor Jézusnak nem kellett volna eljönnie a Földre és miattunk meghalnia. Ez a kereszténység alapja. Mindenkinek megvan a lehetőség a megtérésre, de nem mindenki él vele. Szabad döntése minden embernek, hogy elfogadja-e Jézus áldozatát és ha igen és az ember megtér, bocsánatot kér a bűneiért, vízzel és Szent Szellemmel megkeresztelkedik, akkor Isten a gyermekévé fogadja. :)

Ahogy Te is írtad, mindenki hordozza már az eredendő bűnt, ezért mindenkinek meg kell térni, még akkor is ha jó ember. Cselekedetekkel nem lehet megigazulni azt írja a Biblia. Egyedül Jézus a tökéletes áldozat, viszont az Ő vére minden bűnt elfedez. :)

és nem csak a bűntől szabadít meg, hanem a bűnnek a következményeitől is!

Remélem tudtam segíteni. :)

2024. jan. 3. 19:59
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

6 Igazat írt az illető. Fogadd meg a tanácsát.

Ez is igaz-és minden szava igaz:

https://www.youtube.com/watch?v=XyVgpIjrP0o&t=3s

2024. jan. 3. 20:56
 8/22 anonim ***** válasza:

7+

Ez bővebb, de több rész és részletesebb. Ez valóság. Minden keresztény aki betöltötte az Igei feltételeket, mindegyik tapasztal, és van harca. Hol az okkultisták aki támadja, hol sátán, hol sátán "népi zenekara" nincs kivétel. Ez az ára annak, hogy ezt el tudd kerülni. Vannak jobb, vannak nehezebb napok, de a harc az utolsó leheletedig megy és minden embernek aki a poklot el akarja kerülni. Vannak győzelmek, vesztesz csatát alkalmanként, viszont háborút soha. Mert az Úr veled, kicsoda ellened. Lesznek könnyebb napok, könnyebb hetek, de már vadászkutya módra fogod tudni, mikor akar az ellenség támadni, és hogy készül. Isten is fog neked jelezni, kapsz kijelentést, kapsz melléd védőangyalt és még sok sok mindent. azoknál a "keresztényeknél" ahol semmilyen harc nincs, az egyenesen tart a pokolba, azt sátán békén hagyja, pont azért mert hibernálva van, és nem veszi észre, hogy pont oda tart ahová nem akart kerülni. Szóval a döntés a te kezedben van. Melyik oldalt választod :

[link]

2024. jan. 3. 21:06
 9/22 anonim ***** válasza:

7+ Interneten meg légy óvatos, privát is légy óvatos, mert nem mindenki az aminek mondja magát. És van olyan okkultista is, aki más által lévő beszélgetésből másol-és ha befogadod tőle-illetve bármit-még ha jót is küld neked(amit más írt) akkor is belecsúszol a dolgokba. Akaratodon kívül.

Több bizonyság áll meg. És a farka nem hátborzongatóan közelít hozzád, hanem nyájasan főleg amikor álruhába közelít. Ha hátborzongatóan közelítene, akkor elmenekülnél és nem tudna elkapni. Ezért jellemző rájuk a hizelkedés. "Nyájasság""szirup". Óvakodj az ilyentől.

Ahol megtérsz-és működik a Szent Lélek tapasztalt keresztények tanácsait fogadd meg. Segítenek amig meg nem erősödsz.

2024. jan. 3. 21:11
 10/22 anonim ***** válasza:

És még egy nagyon fontos:

Az okkultisták "közepes", illetve "kemény" magja-kivétel nélkül tudja kit szolgál. Őt teszi Isten helyébe. Tisztában van vele, hogy számára lezáródott a kegyelem, és egyenes ott végzik ami a videoban. Mindegyik tisztában van vele csak már olyan állapotban van-hogy nem érdekli, és mennél több embert akar magával rántani. Akit csak tud.

2024. jan. 3. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!