Mit gondoltok Salamon kis kulcsai ról(Lemegeton)?
"De. A Szentírásban szerepel egy Salamon nevű zsidó király. A koránjukban viszont ilyen nevű próféta van."
Az iszlám szerint Salamon király és próféta is volt.
Én is olvastam az Ószövetséget.
Igaza van a muszlim fickónak, hogy vannak olyan részek benne, amelyek népirtásra szólítják fel a zsidókat.
Meg az a durva, hogy ezt a keresztények is szentnek tartják.
Gyakorlatilag a saját fajuk kiirtását tartják szentnek.
Salamon zsidó volt.
Ha Salamon dolgoztatta a démonokat az okkult tudásával, akkor a démonok biztos mérgesek a zsidókra, biztos utálják a zsidókat a démonok.
Azt írják a sátánisták a neten, hogy ne próbálkozzunk azokkal a dolgokkal amik a Salamon kis kulcsaiban(Lemegetonban) le vannak írva, mert már nem működnek, ezzel csak feldühítjük a démonokat.
Salamon nem tisztességes úton vette igénybe a démonok munkáját, hanem kényszerítette őket.
A mai sátánisták is dolgoztatják a démonokat, de nem kényszerítik a démonokat semmire mint Salamon.
A kölcsönösség elvét vallják, ha akarsz valamit a démontól, akkor adnod is kell valamit a démonnak, pl: csinálni a rituálékat, vagy valami ami a démonnak tetszik.
"Ha Salamon dolgoztatta a démonokat az okkult tudásával, akkor a démonok biztos mérgesek a zsidókra, biztos utálják a zsidókat a démonok."
Akkor újra leírom. Salamon nem okkult tudásával dolgoztatta a démonokat hanem Istentől kapott ehhez hatalmat A démonok pedig nem a zsidókat utálják ezért hanem Salamont.
Az egyiptomiaknak, görögöknek és rómaiaknak is rengeteg Istenük volt.
Valamint mindenki elfogadta, mindenkinek az isteneit.
Én az egyetlen igaz Istenre gondolok aki az univerzumot teremtette. Isten a zsidókhoz is küldött prófétákat, például Salamont aki átadta nekik üzenetét és tanította az embereket hogyan éljenek helyesen és hogy csak Istent imádják. A zsidók időközben sok mindent meghamisítottak, de ettől még Isten létezik.
Egyébként is ha elhiszed hogy démonok léteznek akkor Isten létezését is el kell hogy fogadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!