Más is imádkozik ma éjjel az újjászületett megváltó Orbán Viktorért?
Figyelt kérdés
Itt lenne az ideje végre összefognia a magyaroknak és egybeforrva együtt imádkozni, a karácsony szellemében, békességben. Nem mindig acsarkodni? Boldog Karácsonyt!2023. dec. 24. 22:56
2/15 anonim válasza:
Aha, főleg azt a részt érdemes ismételgetni hogy "szabadíts meg a gonosztól"
4/15 anonim válasza:
Én imádkozom a drága miniszterelnök úrért és kedves családjáért!
5/15 anonim válasza:
Én imádkozok azért, hogy kevesebb naív ember legyen a világon és sokkal több lássa azt, hogy a mai Magyarország vezetői csupán a zsebüket tömik.
6/15 anonim válasza:
#5 a mai vezetők? Mikor volt ez másképp?
7/15 anonim válasza:
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
DE SZABADÍTS MEG A Gonosztól! (Orbánviktor)
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké.) Ámen.
9/15 anonim válasza:
Ezek nem vicces kérdések. Látszik, hogy még csak távolról sincs halvány fogalmad sem, hogy mennyi kínt, szenvedést, és pusztulást okozott ő ennek a népnek.
10/15 anonim válasza:
Mennyi tudatlan van itt a gyk-n...
Pedig a Biblia megprófétálta a királyságát:
Róm 16:9 Köszöntsétek Orbánt, a mi munkatársunkat a Krisztusban, és Stakhist az én szerelmesemet.
Ugye, hogy a Krisztusban munkatárs? A gőrög köszöntés azt is jelenti, hogy szivesen látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!