Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az miért van, hogy imádkozok...

Az miért van, hogy imádkozok valamiért, és körülöttem mindenki megkapja csak én nem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 23:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Nem tudok hinni semmiben és épp elégszer jártam meg a hitemmel, hogy ne higgyek semmiben.

Úgyhogy akkor én így jártam 😅

2023. dec. 27. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
11# No, de Jézus még nincs meg... Őt keresd, kutasd.
2023. dec. 28. 06:58
 13/14 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Egyetértek a 12-essel.

Mi volt a korábbi hited? Egy ismeretlen, megtapasztalhatatlan létezőbe létébe vetett bizalom? Sajnos a keresztények többsége megáll ennél. Csak elhadar este néhány kötött szövegű imát, bajban néhány fohászt; és ő készen is van. Isten népének nagy része nem akar nyitni az Úr felé ill. nem tudja, hogy nyitni kéne. Viszont, miután megtapasztaltam a Mindenható Urat, nehéz nem hinni Benne.

Isten nem erőszakolja rá magát senkire.

2023. dec. 28. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel semmiben, akkor hitért imádkozz előbb, bölcsességért.

Aztán megérted a kérdésedre a választ.

Vagy imádkozz azokért, akikre irigykedsz. Azokért imádkozz naponta, akik téged megbántottak, elárúltak, az ellenségeid jólétéért.

Akkor felismered a választ a kérdésedre.

Sőt, örülni fogsz mások sikerének, szerencséjének és még az ellenségeiddel is kezet ráznál.

Na akkor már tökéletesen fogod érteni, hogy miért lesz neked jobb, ha másokért imádkozol.

És akkor megérted, hogyan gyógyítja a te lelkedet, ha másokért imádkozol.

2023. dec. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!