Az miért van, hogy imádkozok valamiért, és körülöttem mindenki megkapja csak én nem?
"Mekkora a mélysége az Isten gazdagságának, bölcsességének és tudásának! Mily kifürkészhetetlenek szándékai, mily megfoghatatlanok útjai!" (Róm 11,33)
"Igen, amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én útjaim a ti útjaitoknál, az én gondolataim - a ti gondolataitoknál." (Iz 55,9)
"Tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt még kérnétek." (Mt 6,8)
Az Isten pontosan tudja mi a legjobb neked. S eszerint cselekszik. Csodálatos terve van mindenkivel.
Javaslok,egy más féle imádságot:
Ne kérjünk semmit Istentől,csak mondjuk el gondjainkat s hagyjuk,hogy a mindenható segítsen megoldani azokat az Ő elképzelése szerint.
#5 "Tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt még kérnétek." (Mt 6,8)
Nem tudja. Vagy ha tudja nem csinál vele semmit. Csak les. Képzelem, velem milyen csodálatos terve van 🤣
Ennél jobban már nem tudok elmagányosodni, szóval...😅
De ha lehetne se bánnám...
Nem hiszel Benne? Sokat veszítesz.
Az Isten mindenkinek azt adja meg, mi az Ő szent és csodálatos tervének része. Nem tudom, s nem is akarom tudni, mit hordozol imáidban; javaslom tedd le Előtte, add át Néki. Hisz Ő teremtett téged, az idők kezdete előtt látta minden gondolatodat, s ismert mielőtt megteremtett volna. De az imához hit kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!