Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hivőként jelentenem kell ha a...

Hivőként jelentenem kell ha a helyi pap homoszexuális kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
És ha igen kinek kell jeleznem?

2023. dec. 22. 13:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%

22 es vagyok

Egy utolsó történet ,amikor megtudtam hogy beteg a testvérem pontosabban

az öcsém, a magát buddhistának valló kollégám kérdésére ,,na és mi baja van?

nem árultam el a betegségét ,utána mondom a kollégámnak ,hogy be kell menjek az öcsémhez a kórházba azt válaszolta nekem ,,aki ennyi idősen nem ért el

semmit azért nem kár.Pár hónappal később 2022 november végén a kollégám szóba hozta a munkával kapcsolatos terveit azt válaszoltam sajnos az öcsém állapota miatt nem tudok előre tervezni erre ezt kérdi tőlem ,,miért talán te fogod a szaros seggét törölni ?Csak néztem ,hogy lehet valaki ilyen tuskó? Nem ütöttem meg ,mivel nincs önbíráskodás.Azóta nem dolgozom az illetővel ugyanis látni sem akarom.Az ilyen embernek nem nevezhető lényt ki bünteti meg? De ő a nagy buddhista. Amikor vele dolgoztam ha valakinek a kutyája vagy a macskája beteg volt eljátszotta az érdeklődőt pedig nem szereti az állatokat mivel nekem kijelentette útálja a macskákat.Végezetül amit előzőleg írtam vigyázzanak egymásra, és próbálják elkerülni a rossz embereket nehogy azt kelljen átélniük hogy az embert még a gyászában is megtapossák! Annyit még úgy őszintén nem szégyellem de jelentéktelen több mint 45 évem alatt nem bőgtem annyit mint most, minden nap rámjön a sírás az öcsém tragédiája miatt persze itthon ezt nem látják,őszintén kívánom egyiküknek se kelljen ezt átélnie .De valahogy megpróbálok túlélni ,a legrosszabb a betegsége alatt a tehetetlenség volt ,de ha az orvosok sem tudtak neki segíteni akkor mit akar egy olyan senki mint én? Sajnos az öcsém ,és én is tudtam ennek a betegségnek rossz vége lesz.Ha meglátom a széket amin ült könnyek szöknek a szemembe. Vigyázzanak egymásra amíg lehet!A papot meg hagyják békén vannak fontosabb dolgok az életbe.

jan. 9. 23:01
 32/40 anonim ***** válasza:

A fentebb leírtakból az a tanúlság ,jobb ha az ember hallgat a bajairól

mert akkor sok kellemetlen ,bántó megjegyzéstől óvhatja meg magát.

jan. 10. 11:11
 33/40 anonim ***** válasza:

János 16:7

De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jõ el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok.

32#Kérd Jézustól, hogy Neked is küldjön vigasztalást.

Szükségünk van Rá. Ő egy szavával meggyógyítja a szívedet.

A kollégád már lehet, hogy másképpen gondolja. A sértődés helyett jobb lett volna higgadtan megbeszélni. A megbocsátás Téged fog szabaddá tenni. Muszáj szeretnünk egymást, időnként kiszeretnünk a saját kis vagy nagy hülyeségeinkből is.

A lelkünk nem hal meg... visszatér a Teremtő erőhöz.

Találkozni fogunk az elhunyt Szeretteinkkel.... gondold végig, ha Te már ott leszel :átmentél innen oda.

Szeretettel ölellek !

jan. 10. 11:57
 34/40 anonim ***** válasza:

32: Nem a bántalmazottat kellene hibáztatni, amikor a bántalmazó a hibás vastagon. Ezt egyébként sem lehet elhallgatni, egy ilyen kaliberű történést. Gondold át!

33: Hasonló, tipikus hiba, amikor a bántalmazóhoz odaküldik megbeszélni a bántalmazottat. Ha késsel rontanak neked, megkeresed az illetőt, hogy megbeszéljétek? Ez zajlik lelki téren is. Gondold át!

jan. 10. 12:16
 35/40 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyen arrogáns valaki ,mint a buddhista kolléga?

Lelkileg már az is megterhelő ,ha valakit végig kell kísérni

egy olyan úton ahol nincs segítség. Sajnos szerettünk elvesztése

a legfájdalmasabb dolog történése az életünk során. Ugyanis

ilyenkor mindenki nagy dolgot veszít el a hozzátartozóját vagyis

valamelyik szerettét akit semmivel ,és senkivel nem lehet pótolni.

A fájdalom lehet hogy enyhül az idő múlásával ,de egy az embert élete végéig elkíséri.

jan. 10. 13:57
 36/40 anonim ***** válasza:

34# Mindenesetre a meg nem bocsájtás beteggé teszi a meg nem bocsájtót.... fölöslegesen örlödik rajta...el kell engedni.. hadd vigye a szél...

Áldás.

jan. 10. 15:21
 37/40 anonim ***** válasza:
36: Ez így van! Majd biztos idővel sor kerül rá. Áldás Reád is!
jan. 10. 18:36
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb hazug rossz ember a templomban található, ha úgy tetszik Isten

házában ,akik még a házigazdát is hülyének nézik.

Késő volt bezárni a reteszt megfordult a tornyon a kereszt.

jan. 11. 12:51
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Isten előtt mindenki egyenlő. Persze majd ha piros hó esik.
jan. 11. 13:15
 40/40 anonim ***** válasza:
38,39# itt Mindenki úgy csinálja, ahogy tudja..az a lényeg, hogy mi csináljuk jól..
jan. 11. 18:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!