Hivőként jelentenem kell ha a helyi pap homoszexuális kapcsolatban él?
Ha visszakapom a fiatalon meghalt testvéremet ,akkor majd
hinni fogok . A testvéremnél sok 30 évvel idősebb ember
jön velem szemben az utcán ,és sok rossz ember is van
közöttük, akkor miért a testvéremnek kellett meghalnia ?
Majd ha valaki átéli ezt akkor mehet utána is a templomba
a keresztet csókolgatni .Személy szerint leszarom a keresztet
meg a barátját dugó papot is.
Sajnálom, hogy ezt kellett átélned! Nagyon nehéz lehet!
Isten nem avatkozik közbe, de nem tetszése szerinti a szenvedés. A miérteket sajnos nem tudom, tudtommal a legsúlyosabb kérdések egyike ez.
Nem tudom mikor halt meg a testvéred, fogadd őszinte részvétem. Sajnos én is tudom, milyen elveszíteni valakit, akit magamnál is jobban szerettem.
Fontosabb dolog a keresztnél az, mennyire hiszel a Teremtő Istenben. Az én édesanyám azzal a biztos tudattal halt meg, Isten alig várja, hogy visszaadja az életét, hiszen azt mondja (neked is) Jóbnál nekünk, gyásztól szenvedő embereknek, amely ma még elkerülhetetlen:
"Ó, bárcsak elrejtenél a sírban, rejtegetnél, míg el nem múlik haragod, kitűznél nekem egy időt, és nem feledkeznél el rólam!
Ha meghal az ember, vajon élhet-e újra? Kényszerű szolgálatom minden napján várakozni fogok, míg el nem jön a szabadulásom.
Szólítani fogsz, és én válaszolok neked. Vágyakozol majd kezed műve után." (14.13-15)
A testvéred is Isten ígérete szerint fel fog támadni hamarosan. Erről maga Krisztus biztosított, aki megkapta ehhez a hatalmat Atyjától: "Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek:..." János 5:28,29
Ma sokan azt várják Istentől, hogy NE engedje meg ezeket a tragédiákat, amelyek mérhetetlen fájdalmat okoznak minden embernek. De éppen azért íratta le számunkra a Bibliát, hogy elmondja az okokat, a miértekre választ adjon, EGY IDEIG miért tűri el földi gyermekei fájdalmát? Nem csak tűri, de együtt is szenved velünk. Képzeld el, mit érezhetett amikor megölték a Fiát! Megállíthatta volna a kivégzését. De értünk, a mi hosszútávu fájdalommentes jövőnk érdekében elszenvedte: "És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”
És az, aki a trónon ül, ezt mondta: „Mindent újjáteszek!” Ezt is mondja: „Írd meg, mert megbízhatók és igazak ezek a szavak.” Jelenések 21:4,5
Szóval érdemes a Bibliában utána nézni, mi történik ma a világban, és mi az ami előttünk áll.
22 es vagyok
Annyi kimaradt ez a tragikus dolog 2022 december végén történt.
Akkor megkértem egy ismerősömet hogy semmilyen formában ne keressen!
Erre idén kerékpárral ment mellettem ,én gyalog voltam megszólít
nevetve ,,mi újság? Nincs mit mondanom feleltem , hiszen úgyis
tudja mi történt. Erre úgy kinevetett ,hogy el kellett fordulnia mert
könnyezett a kárörömtöl. Ember az ilyen?
27: Szomorú, amikor ilyen gonoszságba süllyedt emberek keserítik mások életét, de az ilyen csak a boldogtalanságból fakadhat. Rendkívül sérült lehet az az ember. Sajnálom, hogy csak tetézte a fájdalmad.
Teljesen normális, (ha ilyen friss gyászod, meg főleg,) hogy átmész a gyász különböző fázisain, a harag is a gyász egy fázisa (akár Istenre vonatkozóan). Sajnálom, hogy ekkora fájdalmakat kell átélned, nagyon friss ez a seb még...
22 vagyok
Csak annyit üzennék mindenkinek örüljenek ,ha van
valakijük becsüljék meg egymást ,mert nem lehet tudni
mennyi időt ad erre a sors .A testvéremnél 4 évvel
idősebb vagyok voltak vitáink mint mindenki másnak is ,de soha nem fajult
el addig hogy megüssük egymást. Lehet hogy önző vagyok mert jobban örültem
volna annak ,ha én halok meg előbb. Bizonyos szempontból a túlélőnek sokkal rosszabb mert nem marad csak a fájó emlékezés ,és az olyan embereknek nevezett lények akik nevetnek a gyászán ,pedig nem ártottunk senkinek sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!