Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hivőként jelentenem kell ha a...

Hivőként jelentenem kell ha a helyi pap homoszexuális kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
És ha igen kinek kell jeleznem?

2023. dec. 22. 13:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
54%
Vannak, akik visszatértek a halálból, vagy a halál torkából, és azt mondják, sokkal jobb odaát. A halálközeli élményeket átéltek szerint nem a semmi vár minket :) Van, aki elmondja, vissza sem akart jönni ebbe az életbe.
jan. 9. 20:00
 22/40 anonim ***** válasza:
12%

Ha visszakapom a fiatalon meghalt testvéremet ,akkor majd

hinni fogok . A testvéremnél sok 30 évvel idősebb ember

jön velem szemben az utcán ,és sok rossz ember is van

közöttük, akkor miért a testvéremnek kellett meghalnia ?

Majd ha valaki átéli ezt akkor mehet utána is a templomba

a keresztet csókolgatni .Személy szerint leszarom a keresztet

meg a barátját dugó papot is.

jan. 9. 20:01
 23/40 Lacás1976 ***** válasza:
52%
Szép kis hívő vagy. Jelenteni.... Mi ez? gestapo , vagy vad kommunizmus? Lehet csak benéztél valamit. De lehet hogy egy boldog kapcsolatról van szó amit te szétgányolnál mert jeletgethetnéked van. Tanuljuk már meg végre:foglalkozzon mindenki a maga dolgával.
jan. 9. 20:09
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ezt kellett átélned! Nagyon nehéz lehet!

Isten nem avatkozik közbe, de nem tetszése szerinti a szenvedés. A miérteket sajnos nem tudom, tudtommal a legsúlyosabb kérdések egyike ez.

jan. 9. 20:11
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőt a 22-esnek írtam.
jan. 9. 20:13
 26/40 KZitus ***** válasza:
50%

Nem tudom mikor halt meg a testvéred, fogadd őszinte részvétem. Sajnos én is tudom, milyen elveszíteni valakit, akit magamnál is jobban szerettem.

Fontosabb dolog a keresztnél az, mennyire hiszel a Teremtő Istenben. Az én édesanyám azzal a biztos tudattal halt meg, Isten alig várja, hogy visszaadja az életét, hiszen azt mondja (neked is) Jóbnál nekünk, gyásztól szenvedő embereknek, amely ma még elkerülhetetlen:

"Ó, bárcsak elrejtenél a sírban, rejtegetnél, míg el nem múlik haragod, kitűznél nekem egy időt, és nem feledkeznél el rólam!

Ha meghal az ember, vajon élhet-e újra? Kényszerű szolgálatom minden napján várakozni fogok, míg el nem jön a szabadulásom.

Szólítani fogsz, és én válaszolok neked. Vágyakozol majd kezed műve után." (14.13-15)

A testvéred is Isten ígérete szerint fel fog támadni hamarosan. Erről maga Krisztus biztosított, aki megkapta ehhez a hatalmat Atyjától: "Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek:..." János 5:28,29

Ma sokan azt várják Istentől, hogy NE engedje meg ezeket a tragédiákat, amelyek mérhetetlen fájdalmat okoznak minden embernek. De éppen azért íratta le számunkra a Bibliát, hogy elmondja az okokat, a miértekre választ adjon, EGY IDEIG miért tűri el földi gyermekei fájdalmát? Nem csak tűri, de együtt is szenved velünk. Képzeld el, mit érezhetett amikor megölték a Fiát! Megállíthatta volna a kivégzését. De értünk, a mi hosszútávu fájdalommentes jövőnk érdekében elszenvedte: "És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”

És az, aki a trónon ül, ezt mondta: „Mindent újjáteszek!” Ezt is mondja: „Írd meg, mert megbízhatók és igazak ezek a szavak.” Jelenések 21:4,5

Szóval érdemes a Bibliában utána nézni, mi történik ma a világban, és mi az ami előttünk áll.

jan. 9. 20:25
 27/40 anonim ***** válasza:

22 es vagyok

Annyi kimaradt ez a tragikus dolog 2022 december végén történt.

Akkor megkértem egy ismerősömet hogy semmilyen formában ne keressen!

Erre idén kerékpárral ment mellettem ,én gyalog voltam megszólít

nevetve ,,mi újság? Nincs mit mondanom feleltem , hiszen úgyis

tudja mi történt. Erre úgy kinevetett ,hogy el kellett fordulnia mert

könnyezett a kárörömtöl. Ember az ilyen?

jan. 9. 20:27
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

27: Szomorú, amikor ilyen gonoszságba süllyedt emberek keserítik mások életét, de az ilyen csak a boldogtalanságból fakadhat. Rendkívül sérült lehet az az ember. Sajnálom, hogy csak tetézte a fájdalmad.

Teljesen normális, (ha ilyen friss gyászod, meg főleg,) hogy átmész a gyász különböző fázisain, a harag is a gyász egy fázisa (akár Istenre vonatkozóan). Sajnálom, hogy ekkora fájdalmakat kell átélned, nagyon friss ez a seb még...

jan. 9. 20:42
 29/40 anonim ***** válasza:

22 vagyok

Csak annyit üzennék mindenkinek örüljenek ,ha van

valakijük becsüljék meg egymást ,mert nem lehet tudni

mennyi időt ad erre a sors .A testvéremnél 4 évvel

idősebb vagyok voltak vitáink mint mindenki másnak is ,de soha nem fajult

el addig hogy megüssük egymást. Lehet hogy önző vagyok mert jobban örültem

volna annak ,ha én halok meg előbb. Bizonyos szempontból a túlélőnek sokkal rosszabb mert nem marad csak a fájó emlékezés ,és az olyan embereknek nevezett lények akik nevetnek a gyászán ,pedig nem ártottunk senkinek sem.

jan. 9. 20:53
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, nagyon fontos üzenetet fogalmaztál meg! Nagyon jó testvér vagy, látszik, hogy nagyon szeretted és szereted a testvéredet, aki már odaát van, szerintem ezt ő is tudja. Konfliktusok minden testvéri kapcsolat során adódnak, ez természetes. A túlélőnek rosszabb, hogy nélküle kell tovább élni, ő pedig szerintem bánatos is, hogy huzamos ideig nem lehet veled, de annak örül, hogy ilyen testvére van, akinek nagyon hiányzik, vagyis aki ennyire szereti őt.
jan. 9. 21:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!