Egy előadásban régebben az hangzott el, hogy imában kérjük a Jóistentől a kenetet. Ez milyen kenet és mire vonatkozik? Nyilván nem a fizikai kenetre vonatkozik, hanem valamilyen lelki-szellemi szintűre, de pontosan mi az?
#22#: "Így van Jézus= Igazság!!! Ezek az emberek is ezt hírdették egész életükben,ök szolgálati ajándékok voltak az egyházban melyre Isten kiválasztotta őket!!"
Ezt mondták és mondják is a hamis tanítókról! Hallottál már hamis tanítókról meg báránybőrbe bújt farkasokról??? Nem gondolom, hiszen akkor nem írtál volna ilyen butaságot, hogy Isten választotta ki őket. Tudod az egyik karizmatikus irányzat alapító, a másik a Jehova tanúi alapító, a harmadik a Mormon alapító, a negyedik a Szcientológia alapítója az ötödik az Adventista alapítója stb. Mindegyik mást képvisel és mást tanít, szöges ellentétjét a másiknak. Hogy állíthatod azt, hogy ezek az emberek mind Isten kiválasztottjai. Innen látszik, hogy te sem tudod mit írsz és mire adsz választ és mit is képviselsz. Remélem nem bántottalak meg a tudatlanságod és felkészületlenséged miatt.
25#
Ugyanakkor érdekes: a két tanitó mennyire mast tanitott pl üdvösség es a démonok terén..homlokegyenest mást. Na en aztan itt váltam.meg mindkettőjüktől..
"a többi mint írta vki mormon szcientologia jehova-tanu stb ezek nem tekinthető kereszténynek biblia alapon tehat én is hamis tanitóknak tartom!!"
De az ő követőik pedig őket nem tartják tévtanítónak, s állítják ezt bibliai alapon.
Megjegyzem, én az összesen önjelölt tévtanítónak tartom, még ha néha 1-2 értelmes, biblikus gondolat is kicsúszik szájukon a hamisságok mellett.
Akik túlzott jelentőséget tulajdonítanak a Szentlélek általában vélt "ajándékainak", ha ilyet nem kaptak, akkor pedig jól imitálják hanadzsával.
Érdekes, hogy a Bibliában számos különböző csoda, szerepel, illetve a Szentléknek sok különböző adománya, ők valahogy mindig csak azt az egyet kapják, aminek a Biblia alapján a legkisebb a jelentősége, s nagyjából egy gyülekezetben gyakorolták, ráadásul pont az egyik legromlottabb gyülekezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!