Ádám és Éva klasszikus értelemben nem volt ember! Nem születtek, nem volt gyermekkoruk, nem tanultak, be lettek programozva. Az ő bűnük miért terjed ki az emberi fajra?
19.Hsz Demion!
Ne torzíts!
Ádám és Éva NEM ettek "Tudásfáról"!
Ők a "Jó és gonosz tudása" fájáról ettek,miután már azt is tudták milyen a gonoszság. Ennyivel tudtak"többet"!
14.
Bocsáss meg, de Én nem vettem el, és nem is tettem hozzá Isten szavához.
A Biblia, Isten szava mondja, hogy Isten tanít. TE mit értesz ez alatt?
Nagyon érdekelne....
22
A Biblia azt is mondja, hogy Isten féltékeny mégsem állítom, hogy Ádámra és Évára is féltékeny volt!
"mert én, az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok."
Ne rakj hozzá a szöveghez, bűn!
Az hogy valaki megmagyarázza a Bibliát, nem jelenti azt, hogy hozzátesz, illetve elvesz Isten Igéjéből.
Ha egy keresztény megkérdezi a keresztény társától, hogy bizonyos Igéket hogy kell értelmezni, és a keresztény társa törekszik arra, hogy helyesen megmagyarázza, attól még semmiképp sem nevezhető sátánistának.
20-as: Kérlek szépen hogy ne sértegess másokat. Ha keresztény vagy, akkor főleg ne.
23-as: Isten féltőn szerető Isten.
2Mózes20,5
Ne imádd és ne tiszteld azokat, mert én, az Úr, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban harmad- és negyedíziglen, akik engem gyűlölnek.
24
Te nem megmagyarázod a Bibliát, hanem félre, mint a sátánisták! Szégyeld magad!
25-ös:
Nem értek egyet!
26
A sátánisták nem is szoktak!
27-es:
A keresztények sem értenek egyet azzal, ha valaki sátánizmussal vádolja őket.
Ha egy sátánistának azt mondod, hogy ő sátánista, akkor valószínűleg nem sértődik meg.
Ha egy ateistának azt mondod, hogy ő ateista, akkor valószínűleg ő sem sértődik meg.
Ha egy kereszténynek mondod hogy ő sátánista, vagy ateista, akkor természetes hogy megsértődik.
Akár a katolikus, evangélikus, református, Hit Gyülis vagy valamely másik keresztény egyházhoz tartozol, akkor se vádold a keresztény társaidat sátánizmussal.
Ha nem hiszel nekem, akkor kérdezd meg attól a paptól vagy lelkésztől, akihez jársz, hogy szabad-e valakit sátánizmussal vádolni, ha arra törekszik, hogy helyesen megmagyarázza a Bibliát.
28
Nem vádaskodtam, tényeket közöltem!
29:
Te melyik keresztény egyház aktív tagja vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!