Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted igaz hogy aki nem...

Szerinted igaz hogy aki nem tèr meg, nem fogadja el hogy bűnös és szüksége van Isten Fiára az Úr Jézusra, az pokolba kerül?

Figyelt kérdés
Mármint aki nem tèr meg , nem ismeri el hogy bűnős neki is szüksége van az Úrra, az pokolba kerül a halàl utàn a bűnök miatt ahol örökkön örökké soha vèget nem èrô kinokban lesz része? Én olyan igazságtalannak tartom pár évtized bűn miatt (50-60-70-80 évig él egy ember és amiért.nem tèrt meg de jó ember volt pokolba kerül, vagy ha nem is volt jó ember örökké ezért bunhodni)
2023. dec. 10. 06:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem igaz. A keresztény egyházak ezzel a riogatással gyakorolnak kontrollt az emberek felett.
2023. dec. 10. 06:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem igaz. Ez csak egy vallásos maszlag.

A keresztények szerint a nem keresztények a pokolba kerülnek. A muszlim szerint a nem muszlimok a pokolba kerülnek. Az összes többi vallás is ezt állítja.

Egy ateista

2023. dec. 10. 06:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Én már lelkileg rég ott vagyok.
2023. dec. 10. 07:18
 4/11 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket 2 kategóriával arrébb kell feltenni egyelőre.
2023. dec. 10. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
A való élet is maga a Pokol, akkor meg szerintem olymindegy...
2023. dec. 10. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Az egész Biblia kamu.
2023. dec. 10. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
36%

Teljes mértékben egyetértek vele.

Minden Istentől elszakadt sziv hitetlen és gonosz ezért két lehetőség van, vagy megtér valaki és rendezi a kapcsolatát Istennel Jézus keresztáldozata által, vagy viseli a bűnbeesés következményeit.

2023. dec. 10. 10:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Mitől jobb a kereszténység, mint a hinduizmus vagy más vallás?
2023. dec. 10. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:

A hinduizmus és a buddhizmus is sokkal jobb, mint a kereszténység.

2023. dec. 10. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ezerintem is. De a kérdező szerint aki nem hiszem Jézusban az a pokolra jut. Ami szerintem nagy baromság.
2023. dec. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!