Ha 5 évig nincs egy párkapcsolatban szex, akkor utána milyen lehet?
Figyelt kérdés
Van egy hívő házaspár, akik 15 és 17 évesen jöttek össze. 5 évig voltak együtt, amikor összeházasodtak. Megbeszélték egymás között, hogy tisztán mennek bele a kapcsolatba, és elvileg még csókolózni se csókolóztak (amit nem tudom, hogy mennyire tartottak be).
5 év alatt nem szexeltek, pedig a kapcsolat eleje a legintenzívebb időszak. Utána milyen lehetett az ő házaséletük?
2023. dec. 8. 12:46
11/12 anonim válasza:
A srác 5liter spermát fog kilövelni másodpercenként!
A csajnak még a hásója is teli lesz az tuti!
12/12 anonim válasza:
Nekem ez egy szimpatikus dolog. Kiismerik egymást rendesen, mindent a maga medrében. Nekem nem csak vallásos fundamentalista dolognak tűnik hanem egy ésszerű tervezésnek is. Nem lehet ez rossz. Bár saját bevallásom szerint az ember nem éppen monogám teremtmény, sőt még csak társas lény se igazából...:D a monogámiát az erkölcs szülte, a társas lény dolgot pedig egyfajta kényszer, hiszen azert nagyobb eséllyel lehet boldogulni mint magunkban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!