A HIT gyülekezet, meg az Újszövetség Gyülekezete ugyanaz?
Ugyanazokat tanítják, ugyanazok az imák vannak, ugyanazokon a nyelveken beszélnek ?
Hogy kell ezt elképzelni ? Két külön vállalkozás és konkurencia egymásnak ? Aki az egyik gyülekezethez tartozik, nem tartozhat a másikba ?
Az egyiknek a vezetője a Tamás Pásztor , a másiknak a Németh Sándor ?
A kérdésem abszolút kíváncsiság , és semmiképp sem bántásnak szántam. Most nem az átlagember véleménye érdekel , hogy lehúzás, meg kamu. Most esetleg olyan ember véleményére lennék kiváncsi aki valamelyik gyulekezethez tartozik.
Köszönöm
Mondjuk azt én is kérdeztem, hogy milyen különbségek vannak, mert írod, hogy sok, de csak a prófétálást mondtad, ami azért elég jelentéktelen különbség. A hitgyüliben is a szektavezér amolyan próféta, nem?
Ugyan azt valják, ugyan abba az Úr ban hisznek, tanítását adják tovább!
A nyelv meg ugyan az MAGYAR... ha máshogy is beszélnek azzal sincs baj, attól mert nm értsük...ugyan úg istentől van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!