Az ateisták átnevezték magukat, mert valójában antikrisztusok mind?
Meglepő módon a Biblia valójában nem említi olyan gyakran az Antikrisztust. Valójában az „antikrisztus” kifejezés összesen csak négyszer jelenik meg, a I. János evangéliumban (2:18, 2:22, 4:3) és a II. János 7-ben.
Ez pont mind igaz az ateistákra, mert aki tagadja Jézust, Istent az nem ateista, hanem antikrisztus. És a végidőkben nagyon sok antikrisztus lesz, én mindig néztem, hogy hol vannak, de most világosodott meg, hogy az ateisták azok.
"Az ateisták más tészta mert ők tudatosan utasítják el a megváltást."
. Magyarázd ezt meg, légy szíves. Nem kaptam vallásos neveltetést, nem találtam okot, hogy bármelyik istenképben higgyek. Szerintetek mi volt ebben tudatos a részemről?
#12: mert szerinted hinni csupán döntés kérdése? :D Vagy nem is az számít, mit hiszek, hanem csak az, mit mondok?
Ijesztő, hogy mennyire nem látod be, milyen igazságtalan az isten, akiben Te hiszel.
"azáltal már döntött a szarvas ember mellett"
Hát bocs, de inkább a szarvas ember, mint hogy veled legyek egy helyre összezárva.
#14: ok, szóval, mivel a fentebbi állításomat nem ezzel kapcsolatban viszont nem cáfoltad, ezért kijelented, hogy a hit pusztán döntés kérdése. Szemben bármi mással, érzés, meggyőződés stb.
Ha döntés kérdése, akkor a döntés mögött van motiváció. Mi ez? A hit nem lehet, hiszen az a döntés eredménye.
Ezek szerint Te tudnál úgy dönteni, hogy holnaptól buddhista vagy?
#8 Más vallásúak nem tudatosan utasítják el a megváltást?
Miért pont az atristák az antikrisztusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!