Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt komoly hívő emberek...

Vannak itt komoly hívő emberek? Nem vallásosakra gondolok hanem akik tényleg Jézust követik az életükkel...

Figyelt kérdés
Keresek ilyen embereket mert kevés a hívő barátom.

2023. nov. 19. 08:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Írtam privit :)
2023. nov. 19. 08:47
 2/17 IstenGyermeke1 ***** válasza:
100%
Igyekszem, de sajnos gyarló ember vagyok, vétkezem.
2023. nov. 19. 08:47
 3/17 A kérdező kommentje:

Én is írtam neked. :)

Igen mindannyian azok vagyunk. De valódi odaszánást kér Isten tőlünk. Nekem nem nagyon megy még de reménykedek benne h jó útra térek én is. Ehhez kellene hívő közösség.

2023. nov. 19. 08:56
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Gondolom van fb oldalad. Ott be tudsz lájkolni olyan közösséget, akiket az Úr mutat.

YouTube -n szintén van ilyen lehetőség.

Alapból meg szánjál időt dicsérni az Urat énekekkel. Mindent beszélj meg Vele.

Amiben nincs hatalmad azt add át Neki. Főleg az egész életedet. Az Úrnak gondja van arra, ami az Övé.

A gondolkodás módodat Mennyei szemszögre változtasd.

Hogy ez mind sikerüljön is : kérj a Mennyei Édesapánktól Szent Szellemet, aki elvezet minden körülményedben minden Igazságra.

Mi a kedvenc zsoltárod ? Dicséret ?

Áldjon az Úr!

2023. nov. 19. 11:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Szia. Nincs fb-om. Nemrég töröltem magamat onnan. Rossz hatással volt rám,bár a hívő csoportok miatt maradtam volna. Igen ott vannak jó közösségek,de nem akarok már visszamenni oda. Youtubet viszont megnézem. Köszi! És köszönöm a jó szavakat is. Te egy angyal vagy?? :D

Isten nekem is azt a gondolatot adta h inkább Őt keressem jobban,ne feltétlenül embereket. Nincs kedvenc zsoltárom szerintem. Csak igék kiragadva. Dicséret viszont van. Pl: Zámir Projekt: Kihez mehetnék?

2023. nov. 19. 11:53
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Bizony mondom kérdező, nem vagy messze Isten országától.

Mert az bennetek van és köztetek van.

2023. nov. 19. 12:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez valami szektás térítő kérdés? Amúgy egy vallásos, miért ne lehetne tényleg hívő? Jézus is azt mondja, hogy akik megvallják Őt az emberek előtt, azokat Ő is megvallja az Atya előtt. A hit nem csak annyit jelent, hogy a szobám 4 fala között hiszek.
2023. nov. 19. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:

Az fb-n olvastam imént...csak, hogy le ne maradj róla :

Prófétai napló oldaláról mentve

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Táplálkozz az igémmel. Töltsd meg a szívedet, az elmédet és a lelkedet azzal, ami táplálékot jelent a szellemi életed számára. Az Enyém vagy. Hozzám tartozol. Legyél megtelve a királyságom ismeretével, és szárnyalja felül a testedet és a világi sóvárgásaidat az a vágyad, hogy egy lehess Velem, mondja az Úr. Engedd, hogy az örökkévalóság szemlélete uralja az életmódodat. Zsoltárok 37:3 Te csak bízz az Örökkévalóban, és tedd meg, ami helyes, akkor megmaradsz a földön, és az Örökkévaló jósága mindennel ellát.

2023. nov. 19. 13:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Neee...🙂 pont ez foglalkoztat most amit másoltál.🙂🙂 köszönöm!
2023. nov. 19. 14:46
 10/17 A kérdező kommentje:

‭‭Józsué‬ ‭1:8‬ ‭RÚF‬‬

[8] Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, arról elmélkedj éjjel-nappal, őrizd meg és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz.

2023. nov. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!