Melyik kellemetlenebb 30 évesen?
A mennyországban sem lesznek az emberek korcsoportba terelve.
Ha ismerkedni szeretnél, szerintem a fiatalokkal több témád lenne.
De miért nem azt kérdezed, hogy melyik a kellemesebb?
Így az a benyomásom a kérdésedről, hogy úgy véled, hogy mindkét opció kellemetlen. Ha így van, miért mennél el bármelyikre is?
Erről eszembe jutott egy vicc:
A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:
"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."
Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:
"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a barommal."
Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:
"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a rohadék, meg aztán..."
Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:
- Szia Nyuszika, miben segíthetek?
- Tudod mit Medve? B@zd meg a fűnyíródat!
Ha mar voltal ilyenen, hol erezted magad kellemetlenebbul?
A tobbiektol is fugg, meg a paptol / aki vezeti.
30 ev koruli vagy: felnotteknek, fiatal felnotteknek is szoktak bibliaorat szervezni, ha van ra 2-3 ember.
Attol is fugg, mihez van kedved: Bibliat olvasni vagy zenes dicsoitesre menni?
En ebben a helyzetben az idosebbeket probalnam meg, mert tapasztalatom szerint ok nagyon kedvesek es nyitottak szoktak lenni, es orulnenek neked. De lehet, hogy nalatok nem ilyenek.
"Így az a benyomásom a kérdésedről, hogy úgy véled, hogy mindkét opció kellemetlen."
arra ertette szerintem a "kellemetlent", hogy egyik sem az o korosztalya, (vagy gimnazistak vagy nyugdijasok), emiatt kicsit kinos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!