Bajban vannak a hívők ha megtudják magyarázni a fatimai Nap csodát?
Nem, én azt a szentekre írtam. Vannak csodák, meg csodatévők ma is. A Szent Szellemmel bárki képes lehet csodát tenni, de csak életében!!, nem pedig halála után.
És nem a lány halálát kérdőjeleztem meg...ez a történet benne van a Bibliában, tehát megtörtént.
A téma indító kérdésben lévő "csoda" az amit nem hiszek el, hiszen mégis hogy jött volna vissza a halandó Mária csodát tenni, miután meghalt??
Erre csak Jézus volt képes.
Nincs olyan Bibliában leírt esemény, amit megkérdőjeleznék.
Ez a "Fatima csoda" viszont nem szerepel benne. Miért kellene elfogadnom? Ráadásul később ki is derült, hogy mi a magyarázat rá.
"hiszen mégis hogy jött volna vissza a halandó Mária csodát tenni, miután meghalt??"
Tehát az, hogy szűz volt mikor gyereke lett az nem probléma. Azt Isten megtudta oldani, de Isten nem képes megoldani, hogy Mária is vissza jöjjön?
"Ez a "Fatima csoda" viszont nem szerepel benne."
Hát érdekes is lett volna mivel jó pár évvel később történt.
"Ráadásul később ki is derült, hogy mi a magyarázat rá."
Sok mindenhez kiderült már, hogy mi a magyarázat a Bibliával kapcsolatban is míg egy részéről csak azért nem mert alapból nincs mi alátámassza csak a hit.
"Nem, én azt a szentekre írtam."
Nem derült ki, hogy mire írtad, azt írtad, egyetlen csodatévő Jézus. Ezt szerintem cáfoltam elég könnyen.
" hiszen mégis hogy jött volna vissza a halandó Mária csodát tenni, miután meghalt??"
Bocsi, helyetted inkább Jézusnak hiszek, aki azt mondta, hogy aki benne halt meg, az él. Tehát Jézus szavai alapján Szűz Mária él és ő is osztozik mind abban, amit Isten ígért (2Pét 1,4).
"Miért kellene elfogadnom? Ráadásul később ki is derült, hogy mi a magyarázat rá."
Senki se mondta, hogy el kell fogadnod, bár az nem igaz, hogy kiderült a magyarázata. A cikkben is több lehetséges magyarázat jön elő, egyszerre mind nem lehet igaz és az se biztos, hogy bármelyik az.
Amúgy sok magyarázat jött már az egyiptomi 10 csapásra is, arról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!