Melyik gyulekezethez érdemes tartozni?(Jehova Tanúin kívűl)
Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 15:22
11/19 anonim válasza:
Ők sok hamis dologban hisznek, a millerita mozgalomból szakadtak ki a 19. század végén, sok tévtant megtartottak és még nagyobb hülyeségeket találtak ki az idők során. Tanításokuk meg sokszor változott össze-vissza.
12/19 A kérdező kommentje:
Meg nekem az volt fura,hogy nincs saját hozzászólásuk semmihez!
2023. okt. 22. 13:45
13/19 anonim válasza:
Jehova Tanúin kívül egyikhez sem.
Olyan ez, mintha azt kérdeznéd, hogy “mit lélegezzek be (levegőn kívül)?
14/19 anonim válasza:
@10
Nem véletlen, hisz a Bibliában még említés szintjén sincs ilyesmiről szó. Az viszont egyértelműen kiderül belőle, hogy sem Jézus nem azonos Istennel, sem pedig a szent szellem (félrefordítások szerint Szentlélek).
15/19 anonim válasza:
Pont a sátán vallásához kéne?
17/19 anonim válasza:
Én egy indiai guru tanításait követem. Nem vallás, hanem inkább életmód. Röviden itt van a filozófiája: [link]
18/19 anonim válasza:
Látom, itt mindenki jól le van pontozva.
19/19 anonim válasza:
mi a baj a pünkösdiekkel? azt valaki meg tudna mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!