Melyik gyulekezethez érdemes tartozni?(Jehova Tanúin kívűl)
Erre nehéz válaszolni, mert mindenki a sajátját fogja mondani, esetleg megemlít még 1-2 felekezetet, ami nála még elfogadható kategória.
Szerintem nézd meg, hogy te, vagy felmenőid melyik felekezetbe tartoztak és próbáld meg ott.
Bárhol,ahol Krisztust követik és téged is segítenek Krisztus követésében.
Minden vallást emberek találtak ki. Egyetlen felekezetet sem alapított Krisztus.
Isten Lelke(Szellemisége)temploma a mi testünk s nem kézzel csinált házak.
Egy természetes és jó vágyakozás az összetartozás vágya. Krisztus erre rendelte az "eklézsiát", amely nem azonos egyik felekezettel sem, de lehet eklézsia minden Krisztust követő felekezetben.
Az eklézsia az azon emberek közössége,akik Krisztust követik.
Szerintem próbálkozz! Amint azt tapasztalod,hogy a közösség nem Krisztust,hanem vallást,vallási hagyományokat követ, jöhet a következő közösség,míg meg nem találod az igazit.
7.Hsz!
Én találkoztam igazi krisztusi baptista közösséggel is,de ítélkező,civakodó,egyes családok uralta, ördögi elvek szerint működővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!