Árokpart kérdése:
Hol járhattam mikor álmomban vagy az is lehet, hogy sajnos nem álmomban , de egy pillanatra meghalhattam?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy ma kora reggel mikor visszaaludtam lehet, hogyá lmomban, de ki tudja az is lehet, hogy nem álmomban hanem tetszhalott lehettem egy pillanatra ugyanis elég komoly szívbeteg vagyok.Mindegy ez már úgysem fog kiferülni a lényeg amit láttam és teljesen éeltszerű volt és a lelkek földi szóval ha úgy tetszik emberek arcát tisztán láttam. Egy nagy tisztáson voltunk, körülöttünk talán dombok és rengeteg ember várt. Volt egy talán Motelhez hasonló épület és onnan az emeleti ablakból szóltatk ki, hogy ki menjen, nekem azt mondták, hogy a lifttel menjek a 23-ik emeletre. Bementem az épületbe volt ott egy pult, ahol szólt egy TV-hez hasonló készülék és benne talán régi életekről lehetett benne szó, de a pultos érdemben semmit nem tudott. Odalopakodtam a lifthez beszálltam, bent egy ismerős arcot láttam, de eltűnt és ment fel a lift, bár igazából nem tudom eldönteni, hogy le vagy fel ment. Bent a liftben a vége felé végig sötét volt. Mikor megérkeztünk kinyílt a liftajtó egy kedves hölgy hangja szólította a keresztnevemet , majd kiléptem és ott fehér és sárga melegítős lelkek (emberek ) álltak és várakoztak és az arcukat tisztán láttam, a hölgynek volt egy pultja ott jegyzetelt és kérdezem tőle, hogy meghaltam e? Mosolyogva mondta, hogy igen , de ne aggódjak. Azt nem tudta megmondani, hogy mi által egyébként utána nemsokára felébredtem. Na most ezt adjátok össze ez a hely hol a csudában van és hol. Purgatórium nem lehetett, mert szerencsére tűz nem volt, pokol egyértelműen nem, de a mennyország sem hiszem. Illetve ami furcsa volt, hogyhogy nem Jézus jelent meg egyből, illetve vajon ez a hely helyileg hol található. Köszönöm szépen a választ aki esetleg tud segíteni, mert Isten bizony mondom egy kicsit félek majd este lefeküdni. Egyébként vallásomat gyakorló római katolikus vagyok. Még egy dolog. A lelkem állapota azért tulajdonképpen nem állhat rosszul uyge, mert abban az esetbe nautómatikusan a pokol nyílik meg valaki előtt ugye?2023. okt. 13. 14:26
1/1 anonim válasza:
Nem haltál meg... Akkor most nem írnál ki kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!