Én mint hívő szerintetek adjak bocsánatot nekik akiket próbáltam meggyőzni a kereszténységről, hogy igaz? Közeli kapcsolatok, család.
Szia
nem tudnád megfogadni Pál apostol tanácsát? „Legyetek az utánzóimmá, mint ahogy én is utánzója vagyok Krisztusnak” 1Korintusz 11:1
Tudtad, hogy Krisztus féltestvérei nem fogadták el Krisztus tanításait? Sőt egy alkalommal "...amikor a rokonai ezt meghallották, elmentek, hogy megfogják, mert ezt mondták: „Elment az esze.” Márk 3:21.
Krisztus semmi negatívat nem mondott róluk, várta és remélte a megtérésüket.
"s bocsásd meg a vétkeinket, amint mi is megbocsátottunk az ellenünk vétkezőknek. És ne vigy minket kísértésbe, hanem szabadíts meg a gonosztól. Ha megbocsátjátok az embereknek, amit vétettek ellenetek, mennyei Atyátok is megbocsát nektek. De ha nem bocsáttok meg az embereknek, Atyátok sem bocsátja meg bűneiteket." (Máté 6: 12-15)
Jézus válaszólt szerintem elég korrekten.
Üdv, Krisztián
Tökéletes hívő keresztény vagy kérdező.
Ha életed során bármi rosszat tesszel sose próbáld meg kijavítani, sose tegyél ilyenkor semmi csak imádkozz ...
Keresztény zsákutca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!