Én mint hívő szerintetek adjak bocsánatot nekik akiket próbáltam meggyőzni a kereszténységről, hogy igaz? Közeli kapcsolatok, család.
A bocsánatot kérni kell nem adni.
De egyébként ez egy saját lelkiismereti kérdés.
Igen, kérjél tőlük bocsánatot.
Beszéld meg velük, hogy neked ez most új az életedben és kicsit túlbuzgó voltál emiatt de megpróbálsz elfogadó lenni.
Te esetleg Jézus vagy?
Esetleg úgy gondolod, hogy a rokonaid zaklatása olyan volt mint mikor Jézus prédikált?
Ennyire beképzelt lennél?
Apostolok is prédikáltak!
nekik/nekünk megparancsolta Jézus, hogy "Menjetek tehát, tegyétek tanítványommá mind a népeket! Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevére" Mt 28:19
Ámen, a hit az magánügy, ne is törődjek a családom örök sorsával!
Legyek ahogy rendes kereszténynek illik nem törődöm titkoska!
Törődhetsz velük de nem dolgod a zaklatásuk és nem is célra vezető.
Ha annyira érdekel az, hogy mi lesz velük akkor kérd annak a segítségét aki nálad hatalmasabb. Persze ha valóbban hívő vagy.
De rájuk kényszeríteni nem kényszerítheted a vallást. Ők nem hisznek ezt tudomásul kell venned. Azzal pedig, hogy elismétled nekik ugyan azokat a sablon 1000x taglalt szövegeket (amik téged lehet, hogy meggyőztek) attól még ők nem lesznek hívők. Ezzel pusztán ártasz.
Nem hallottad még, hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve?
Lásd meg, hogy mikor segítesz valójában és mikor ártasz és mikor kell imádkozni.
Ne is próbálják nekik keresztény nótákat elzenélni?
Zenész vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!