Bibliai ige, hogy a hit magánügy? Aggódok a családomért, mert félek, hogy elkárhoznak, és azt mondják, hogy a hit magánügy, nem szeretik amikor a vallásról osztják az észt. Mit tegyek?
16-os vagyok +
A hit / nem hit közötti választás egyébként magánügy és emberi jog.
Nem zaklathatod őket.
Az a krisztusi üzenet akkoriban hangzott el, amikor a világ tényleg nem tudott a kereszténységről. Ma már (ha csak el nem mész misszionáriánusnak egy kis egzotikus szigetre, ahol még nincs a saját nyelvükre fordított Biblia) erről a vallásról szinte mindenki hallott. Magyarországon kb. minden településen van keresztény templom, ott erre tanított és felkent profik el tudnak mondani mindent annak, akit érdekel.
2023-ban Magyarországon tiszteletben kell tartani a más világnézetét.
Mi sem szívesen halljuk századjára az ateisták "milyen bizonyítékod van??" kérdéseit és hogy mesekönyv-fogtündér-repülő spagettiszörny.
Én itt vagyok, hogy bizonyságot tegyek Róla. Van Isten a Mennyben. Jézus az Út Hozzá !
Jobb lenne mindent nagybetűvel írni, biztos ami biztos alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!